Actie
€ 1.999,00incl. BTW (21.00%)

Fujifilm X-T5 Body Black

Merk: Fujifilm

FUJIFILM X-T5, een digitale systeemcamera die het gemak van een analoge bediening combineert met een ‘back illuminated’ sensor van maar liefst 40.2 Megapixels. Deze “X-Trans CMOS 5 HR” beeldsensor levert in combinatie met de zeer snelle “X-Processor 5” beeldverwerkingsprocessor fantastisch gedetailleerde opnames met kleuren zoals u alleen van FUJIFILM kunt verwachten. Dit dankzij de kleurreproductie-technologie die uniek is voor de digitale camera’s van FUJIFILM.

Deze systeemcamera van de vijfde generatie is niet alleen uitgevoerd met een zeer hoge resolutie APS-C sensor, maar beschikt ook over een intern beeldstabilisatie systeem De ingebouwde vijf-assige beeldstabilisatie (IBIS) in de X-T5 kan beelden stabiliseren tot maar liefst zeven stops EV.

De heldere elektronische zoeker (EVF) kent een hoge resolutie van maar liefst 3,69 miljoen dots. De vergrotingsfactor van de zoeker is 0,8x waardoor de gebruiker, dankzij het toepassen van OLED- technologie alles goed en helder door de zoeker kan zien.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties