Actie
€ 989,00incl. BTW (21.00%)

Nikon Coolpix P950

Merk: Nikon

Deze robuuste superzoomcamera is de opvolger van de COOLPIX P900. Bij de upgrade naar deze camera zijn een aantal veelgevraagde functies toegevoegd waarmee onderwerpen in de verte heel eenvoudig met ongekende details kunnen worden vastgelegd in prachtige close-up foto's en zeer scherpe 4K-video's.

Met zijn grote bereik is de COOLPIX P950 de ideale camera voor fanatieke vliegtuigspotters en fotografen die vogels of wilde dieren willen fotograferen. De 83x optische zoom biedt een brandpuntsbereik van 24-2000 mm¹, terwijl de 166x Dynamic Fine Zoom de bovengrens digitaal uitbreidt tot een ongelooflijke 4000 mm².

Als u wilde dieren of vogels wilt fotograferen bij het ochtendgloren of in de avondschemering krijgt u uitstekende resultaten dankzij het heldere NIKKOR-objectief met een groot maximaal diafragma van f/2.8. De beelden zijn zeer scherp, zelfs wanneer u fotografeert met veel zoom. Videofilmers kunnen adembenemende 4K-video's opnemen en belangrijke belichtingsinstellingen aanpassen tijdens het filmen, wat ideaal is bij wisselende lichtomstandigheden. De COOLPIX P950 ondersteunt ook RAW (NRW)-formaat voor foto‘s, zodat gebruikers optimaal kunnen profiteren van de meest geavanceerde verwerkings- en bewerkingsprogramma's. De grote flitsschoen maakt het mogelijk Nikon-accessoires zoals microfoons of zoekers te gebruiken.

 

Kenmerken:

  • 16.8 CMOS  sensor
  • 83x optische zoom
  • 16 elementen in 12 groepen
  • 5-stops optische beeldstabilisatie
  • GPS, Wifi en Bluetooth
  • 4k- en full HD-video
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties