Actie
€ 799,00incl. BTW (21.00%)

Nikon Z 30 Body

Merk: Nikon

Nikon Zomer Kassakorting!
NU € 100 KASSAKORTING met kortingscode NIKZOMER100! Deze promotie is geldig t/m 22 juli 2024.

De Z 30-systeemcamera is klein, zeer eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden. Hij is geschikt voor iedereen die verder wil gaan dan smartphonefotografie en vlogs wil maken die er mooier uitzien en beter klinken. Je kunt hem ook gebruiken om zeer gedetailleerde foto’s te schieten om je Insta-feed te verbeteren.

Van unboxing-video’s tot recepten en van reizen tot portretten, met de Z 30 maak je eenvoudig levendige, professioneel uitziende vlogs met de helderheid, diepte en het heldere geluid wat je verwacht van eersteklas vloggers en streamers. Met de DX-formaat beeldsensor van de camera (die veel groter is dan de beeldsensor van een smartphone) maak je scherpe, rijk gedetailleerde video's. Vloggers kunnen tot 125 minuten ononderbroken filmopnamen maken en fulltime autofocus is beschikbaar tijdens de opname. De Z 30 gebruikt de volledige breedte van de sensor voor een beeldhoek van ongeveer 100% en de geluidskwaliteit is uitstekend door de ingebouwde stereomicrofoon van de camera. Externe microfoons kunnen ook gemakkelijk aan de camera gekoppeld worden.

Met de draai- en kantelbare monitor met touchscreen kun je gemakkelijk uit elke hoek opnamen maken en met de diepe grip maak je stabiele opnamen uit de hand, zelfs op armlengte-afstand. Het uiterlijk van een vlog veranderen gaat net zo makkelijk als objectieven wisselen. De Z 30 zit namelijk boordevol geavanceerde automatische functies voor nog meer creatieve controle. Hoe vloggers hun content in de toekomst ook voor zich zien, de Z 30 biedt hen de ruimte om van die ideeën werkelijkheid te maken.

Lees meer..
Lees minder
Lensvatting:Z vatting
Beeldverhouding:3:2
Aantal pixels:20,9 megapixel
Sensor formaat:DX cropsensor
Stabilisatie:Elektronisch
Pixelshift:Nee
ISO gevoeligheid:ISO 51200
Optische zoeker (OVF):Nee
Digitale zoeker (EVF):Nee
MeetzoekerNee
Mechanische sluiter:Ja
Elektronische sluiter:Ja
Centraal sluiter:Nee
Burstsnelheid:11 bps
Videoresolutie:4K
Videoframerate:120 bps (FullHD), 30bps (4K)
USB C/Mini/Micro:USB-C
HDMI Full/Mini/Micro:Micro
Microfoon ingang:3.5mm
Koptelefoon uitgang:Nee
Draadloos verbinden:Ja
Media:UHS-I SD
Kaartsloten:1
Accu:EN-EL25
Samenstelling:Body only
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties