Actie
€ 1.099,00incl. BTW (21.00%)

Ricoh GRIII Diary Edition

Merk: Ricoh

Dit model is gebaseerd op de RICOH GR III high-end digitale compactcamera en heeft een metallic, warmgrijze afwerking die wordt geaccentueerd met een natuurlijk zilveren ringdop.

De camerabody is behandeld met een exclusieve metallic armgrijze afwerking; het metallic uiterlijk en de oppervlaktetextuur zijn ontworpen om het gevoel van betrouwbaarheid en kwaliteit te versterken en ook om de camerabehuizing stevig vast te houden. Deze afwerking geeft de camera ook een minder nadrukkelijke uitstraling van zijn rol als beeldvormingstool, waarbij de warme kleur hem helpt gemakkelijker op te gaan in het dagelijks leven. Het griprubber is donkerbruin afgewerkt, waardoor een gevoel van eenheid met de camerabody ontstaat. "Negative-Film" is toegevoegd als een nieuwe Image Control modus. Door de kleurtinten aan te passen op basis van verschillende negatieve films, de perfecte balans tussen het vervaagde het uiterlijk van een foto afgedrukt van negatieve film en goed gedefinieerde kleuren is bereikt.

Speciale Power-off-afbeelding
Het eindscherm is speciaal ontworpen om op stof gebaseerde texturen te combineren met een impressie van de verf van de camerabody.

Uitschakel Informatie-display
Naast het aantal opnamen dat op de dag is gemaakt, het totale aantal opnamen en firmwareversie kan nu
worden weergegeven (conventionele weergave van alleen het aantal foto's gemaakt op de dag zijn ook beschikbaar).

Verbeterde smartphone-integratie
De uitschakelfunctie van ImageSync is nu beschikbaar. U kunt beelden controleren en overbrengen terwijl de camera in uw tas zit, enz., en de stroom uitschakelen.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties