Actie
€ 999,00incl. BTW (21.00%)
Niet op voorraad

Sony A6500 Body

Merk: Sony

De A6500 bouwt voort op de A6300-systeemcamera, maar voegt onder andere vijfassige beeldstabilisatie toe. RX100 V heeft een sneller hybride af-systeem dan zijn voorganger.

De A6500 neemt de plek van de A6300 over als Sony's voornaamste aps-c-camera. Toegevoegd zijn onder andere vijfassige beeldstabilisatie die voor 5 stops zorgt en een touchscreen voor de bediening. Het scherm kan als touchpad dienen bij gebruik van de evf, om van focuspunt te wisselen. Gebleven is de 24-megapixelsensor en het af-systeem met 425 focuspunten op basis van fasedetectie. Een nieuwe chip in aanvulling op de Bionz X-beeldverwerker maakt een grotere buffer mogelijk, zodat nu 307 beelden bij continuopnames op 11 fps vastgelegd kunnen worden. Sony maakte ook bij de A99 Mark II al gebruik van zo'n speciaal ontworpen chip, waarnaar Sony onder de noemer lsi verwijst en die tussen de sensor en de Bionz X-processor zit. De chip moet de signaalverwerking versnellen.

De body is van een magnesiumlegering en Sony heeft onder andere het ontwerp van de grip van de A7 II overgenomen. Verder zijn er tien toe te wijzen knoppen. Op softwarevlak heeft de interface een metamorfose ondergaan zodat menu-onderdelen makkelijker te vinden zijn. Daarnaast zijn de onderdelen Highlight, voor de metering van de belichting op het helderste deel van het frame, en Entire Screen Avg, voor het gemiddelde van de hele afbeelding, toegevoegd.

- 24,2 megapixel APS-C CMOS-sensor
- Robuuste magnesiumlegering behuizing die stof- en spatwaterdicht
- Supersnelle autofocus van 0.05 seconden (425 scherpstelpunten)
- Professionele mogelijkheden met S-Gamut, S-Log2, S-Log3 gamma
- Leg bewegende onderwerpen met wel elf beelden per seconde vast
- Filmen in Ultra HD 4K-kwaliteit met 30 beelden per seconde
- Vijf-assige beeldstabilisatie voor scherpe opnames
- 3.0" LCD-touchscreen

| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering