Actie
€ 1.799,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sony A6700 & 16-50 Kit

Merk: Sony

Welcome to Alpha.
T/m 31 maart 2025 kunt u gebruik maken van een extra cashback op uw volgende lens-aankoop! Na aankoop en registratie van een geselecteerde Sony camera ontvangt u van Sony 3 unieke cashback-vouchers t.w.v. €100, deze voucher gebruikt u na  aankoop van een deelnemende Sony objectief. De cashback is tot 3 maanden inwisselbaar.

Voor verdere voorwaarden en het claimen van de cashback gaat u naar deze promotie-pagina: sony.nl/promo/welcome-to-alpha

Sony Studenten Cashback!
In de periode t/m 30 juni 2025 kunnen studenten gebruik maken van een cashback op geselecteerde Sony Alpha aankopen! Bekijk op de actie-pagina welke camera's en lenzen hiervoor in aanmerking komen.

Voor verdere voorwaarden en het claimen van de cashback gaat u naar deze promotie-pagina: sony.nl/promo/studentcashback

Het cashback bedrag voor dit product is €200!

Door een APS-C back-illuminated Exmor R CMOS-beeldsensor met 26 effectieve megapixels te combineren met de snelheid en kracht van Sony's geavanceerde BIONZ XR-processor, bereikt de α6700 uitzonderlijke beeldprestaties met behoud van een compact en lichtgewicht ontwerp. De camera ondersteunt 4K-video-opnamen met hoge resolutie tot 120 fps en een dynamisch bereik van meer dan 14 stops voor het vastleggen van details in moeilijke of onderbelichte omstandigheden. Daarnaast beschikt de α6700 over het S-Cinetone-beeldprofiel dat te vinden is in de professionele Cinema Line-modellen van Sony voor verfijnde filmbeelden.

De nieuwste Exmor R APS-C CMOS-beeldsensor beschikt over ongeveer 26 effectieve megapixels, gecombineerd met de geavanceerde BIONZ XR-processor voor uitstekende beeldprestaties. De standaard ISO-gevoeligheid varieert van 100 tot 32.000 voor zowel foto's als video, waardoor lowlight opnamen met weinig ruis mogelijk zijn.

De AI-chip is overgenomen van de Alpha 7R V waardoor zeer nauwkeurige Real-Time Recognition AF (autofocus) mogelijk is. Naast de herkenning van mensesn en dieren van de α6000-serie, herkent deze camera nu nauwkeurig meerdere onderwerpen zoals vogels, insecten, auto's/treinen en vliegtuigen.

De Alpha 6700 maakt gebruik van 6K oversampling voor superieure 4K-video, inclusief ondersteuning voor opname met hoge framerate bij 4K 120 fps. Daarnaast beschikt dit model over S-Log3, met 14+ stops dynamisch bereik. De α6700, die ook is uitgerust met S-Cinetone, levert indrukwekkende weergave van huidtinten. Daarnaast volgt de door AI aangestuurde auto-framing onderwerpen gemakkelijk en soepel, waardoor handmatige camerabewegingen niet meer nodig zijn. De behuizing bevat een Multi-Interface (MI)-shoe die geschikt is voor digitale audio-interfaces.

Met zijn compacte ontwerp (ca. 12 cm x 7 cm x 8 cm en een gewicht van ongeveer 493 g) is de α6700 gemakkelijk mee te nemen. De camera heeft daarnaast een gebruiksvriendelijke, vari-angle LCD-monitor met touch-screen. Een aanpasbare draaiknop aan de voorkant en een schakelknop voor fotografie, film en S&Q zijn ook inbegrepen. De α6700 is uitgerust met een optisch 5-assig in-body beeldstabilisatiesysteem met 5,0 stops sluitertijdvoordeel voor foto's. Active Mode zorgt daarnaast voor stabiele video-opnamen.

Wat connectiviteit betreft, ondersteunt de camera nu de Creators' App voor het naadloos uploaden van video's en foto’s naar cloudservices. Sony is ook van plan om in juli 2023 een nieuwe versie van de "Camera Remote SDK" uit te rollen, waarmee bediening en instellingen op afstand kunnen worden aangepast.

In de afgelopen 10 jaar heeft Sony ongeveer 379 ton nieuw plastic in digitale camera's en digitale videocamera's vervangen door gerecycled plastic. Gerecyclede materialen, waaronder SORPLAS, worden actief gebruikt voor de α6700 camerabody, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit van dit model. Bovendien is de camera uitgerust met een schermlezerfunctie die menu's en videoweergaveschermen hardop voorleest om de bediening en creatieve activiteiten van een groot scalacreators te ondersteunen.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties