Actie
€ 2.299,00incl. BTW (21.00%)

Sony FX30

Merk: Sony

Welcome to Alpha.
T/m 31 maart 2024 kunt u gebruik maken van een extra cashback op uw volgende lens-aankoop! Bij aankoop van één van de geselecteerde Sony camera's ontvangt u een voucher van Sony t.w.v. €100 om te gebruiken bij aankoop van een deelnemende lens. Uw cashback claimt u via; sony.nl/promo/welcome-to-alpha

Sony Kassakorting
Ontvang NU € 200 KASSAKORTING met couponcode SONY200FX30 bij aankoop van de Sony FX-30 body of kit. Deze promotie is alleen geldig op de geselecteerde producten gekocht binnen de periode van 1 juli 2023 t/m 30 september 2023.

De FX30 biedt filmmakers cinematografische expressie met de nieuwste beeldvormingssystemen. De camera is uitgerust met een nieuwe back-illuminated 20,1 megapixel APS-C Exmor R CMOS-sensor van 20,1 megapixel (Super 35-formaat) en een dual base ISO (800/2500) voor hoge gevoeligheid, weinig ruis en een breedte van 14+ stops. 

De FX30 ondersteunt een groot aantal codecs voor video-opnames. De camera kan opnames maken van 4K Super 35 (16:9) door middel van 6K-oversampling met maximaal 60fps. De FX30 biedt ook de mogelijkheid voor opnames met een hoge beeldsnelheid, waaronder 4K met 120fps en full HD met 240fps. Beide 16:9-opnamemodi kunnen beelden vastleggen in 10-bits 4:2:2. Daarnaast kan een HDMI Type A-connector worden ingezet om 4K-, 16-bits RAW-gegevens op een externe recorder op te slaan.

Net als de rest van de Cinema Line beschikt de FX30 over Log-opnamemodi door Cine El, Cine El Quick en flexibele ISO-modi mogelijk te maken voor opnames met de S-Log3-gammacurve, wat voor meer flexibiliteit zorgt bij kleurenindeling. Met de drie modi kunnen video-opnames worden gemaakt terwijl met een geschikte LUT een voorvertoning kan geven van het uiteindelijke beeld. Daarnaast beschikt de FX30 over een selectie van ingebouwde filmische looks, zoals Sony's S-Cinetone en kan hij foto’s maken zonder burst. De camera biedt geavanceerde beeldverwerkingsmogelijkheden dankzij de BIONZ XR-processor, zodat natuurlijke gradaties en een realistische kleurweergave mogelijk worden.

  • De FX30 is uitgerust met Sony’s snelle en betrouwbare autofocus, met instellingen als: 
  • Real-time Eye AF (mensen, dieren of vogels)
  • Real-time tracking
  • Gedetailleerde AF-instellingen 
  • AF Assist
  • Nieuw stand-by filmschermdat een onbelemmerd zicht van het onderwerp biedt
  • Knoppen en draaischijven speciaal bestemd voor filmopnames
  • Nieuw aanpasbaar hoofdmenuscherm in lijststijl met een snelle toegang tot veelgebruikte items  

De FX30 heeft ook extra functionaliteit ter ondersteuning van de creatieve workflow, zoals post-productiebewerking met ingebouwde LUT en EI-metadata. Deze metadata zijn beschikbaar via de nieuwste versie van Sony’s Catalyst Prepare- of Catalyst Browse-applicaties. In augustus is een nieuwe "Catalyst Prepare Plugin" voor Adobe Premiere Pro uitgebracht.

Lees meer..
Lees minder
Articelcode:ILMEFX30.CEC
EAN code:4548736141803
Lensvatting:E-vatting
Sensor formaat:S35 (super35)
Sensor type:BSI CMOS
Stabilisatie:IBIS & softwarematig
Pixelshift:Nee
Optische zoeker (OVF):Nee
Digitale zoeker (EVF):Nee
MeetzoekerNee
Mechanische sluiter:Nee
Centraal sluiter:Nee
Videoresolutie:4K, FHD
USB C/Mini/Micro:Ja, USB-C
HDMI Full/Mini/Micro:Ja, Fullsize
Microfoon ingang:Ja
Koptelefoon uitgang:Ja
Draadloos verbinden:Ja, via Sony Imaging Edge app
Media:CFexpress Type-A, SDXC/SDHC
Kaartsloten:2x
Accu:NP-FZ100
Samenstelling:Body
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering