Actie
€ 799,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sony RX100 VA

Merk: Sony

Ontdek de RX100 V: de ultieme compactcamera voor gedetailleerde opnamen. Hij is niet alleen uitgerust met de beroemde beeldsensor van 13,2 x 8,8 mm uit de RX100-serie, maar biedt ook supersnelle autofocus van 0,05 s2, 315 AF-punten voor brandpuntsvlakfasedetectie, continu fotograferen met maximaal 24 fps met AF/AE-tracking, en geweldige 4K-filmmogelijkheden. 

 

Supersnelle autofocus van 0,05 s 

De autofocus is verbeterd met behulp van een geavanceerd AF-systeem. Hiervoor is een uitzonderlijke autofocussnelheid van 0,05 s2 gecombineerd met een brede, dichte AF-dekking met 315 fasedetectie-AF-punten. 

 

Maak continue opnamen tot maximaal 24 fps3 met AF/AE-trackingprecisie

Vloeiende tracking met verminderde black-out

Beelden met 20,1 MP tot 24 fps3, continu fotograferen voor maximaal 233 opnamen7, met volledige AF/AE-tracking. Met verminderde black-out, waardoor het makkelijker is om bewegende onderwerpen op het lcd-scherm of de zoeker te houden.

Zeer geavanceerde autofocus met continu fotograferen

Exmor RS® CMOS-sensor, BIONZ X™ en front-end LSI

 De Exmor RS CMOS-beeldsensor met 20,1 effectieve megapixels is uitgerust met een AF-sensor met brandpuntsvlakfasedetectie, geavanceerde supersnelle BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor en front-end LSI voor betere beeldverwerking met eenvoudige bediening. De AF-responstijd is 0,05 seconden2 en supersnel continu fotograferen met AF/AE-tracking kan met wel 24 fps3. Daarnaast profiteert u van een hogere resolutiebeleving en lage ruisniveaus, plus nauwkeurigere gezichts- en oogherkenning.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties