Actie
€ 4.199,00incl. BTW (21.00%)

Sony RX1r Mark II

Merk: Sony

De resolutie bereikt een hogere piek
Met een resolutie van 42,4 megapixels en geavanceerde beeldverwerking legt het ontwerp met full-frame CMOS-sensor en vaste lens de lat van de RX1R II-compactcamera nog hoger. Snelle autofocus, een intrekbare elektronische zoeker en 's werelds eerste optisch variabel Low Pass-filter laten u ervaren hoe baanbrekende prestaties, veelzijdigheid en gemak probleemloos samengaan.

Superieure beeldkwaliteit
De full-frame Exmor R® CMOS-sensor van 35 mm met 42,4 megapixels en achtergrondverlichting, geavanceerde BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor en het vaste-lensontwerp zorgen voor een ongeëvenaarde resolutie en verbeterde gevoeligheid. Met deze technologische hoogstandjes worden de beelden bijzonder gedetailleerd, natuurlijk en goed belicht, van het middelpunt tot aan de rand, ongeacht de opnameomstandigheden.

Hogere AF-snelheid, precisie en dekking
Met geavanceerde fase- en contrastdetectiemogelijkheden zorgt het snelle hybride AF-systeem in de RX1R II voor een ongebruikelijk snel, nauwkeurig en breed autofocusbereik en traceringsprestaties. U maakt dus nog betere en scherpere foto's bij elke gelegenheid zonder ook maar iets te hoeven missen. Binnen een groot gebied van het beeld bevinden zich maar liefst 399 fasedetectie-AF-punten (voor een dekking van bijna de helft van het volledige frame) en de AF-respons is ongeveer 30% sneller.

's Werelds eerste Optisch Variabel Low Pass-filter
U kunt kiezen uit drie instellingen voor het effect van het optisch variabel Low Pass-filter: Uit (om de beeldresolutie prioriteit te geven), Hoog (voor vermindering van vervorming en kleurartefacten) en Standaard (voor een balans tussen deze voorkeuren). Elke instelling maakt op unieke wijze optimaal gebruik van de resolutie van 42,4 megapixels1 van de beeldsensor voor de ultieme beeldkwaliteit die voldoet aan opnamevoorkeur en -situatie.

Hoe functioneert de dubbele werking van de RX1R II, waarvoor normaal gesproken meer dan één conventionele camera nodig zou zijn? De splitsing van de invallende lichtflux wordt geregeld door de spanning naar het vloeibare kristal te variëren tussen Low Pass-filter 1 en Low Pass-filter 2 en zo het effect van de Low Pass-filters te activeren, te deactiveren en te wijzigen. Door de LPF-belichtingsverschuiving is vergelijking van LPF-effecten eenvoudiger.

Lees meer..
Lees minder
Articelcode:DSCRX1RM2
EAN code:4548736020993
Lensvatting:Vaste lens
Beeldverhouding:3:2
Aantal pixels:42,4 megapixel
Sensor formaat:Fullframe
Sensor type:BSI
Pixelshift:Nee
Scherpstelpunten:399
ISO gevoeligheid:ISO 50 - 102400
Optische zoeker (OVF):Nee
Digitale zoeker (EVF):Ja
Elektronische sluiter:Ja
Centraal sluiter:Ja
Sluitertijden:Bulb, 30sec - 1/4000ste
USB C/Mini/Micro:Ja
HDMI Full/Mini/Micro:Ja
Draadloos verbinden:Ja
Gewicht:509gram
Media:SD
Kaartsloten:1x
Accu:NP-BX1
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties