Actie
€ 119,00incl. BTW (21.00%)

Ilford Obscura Pinhole Camera 4x5"

Merk: Ilford

De Obscura Pinhole camera maakt het weer van belang om het juiste moment vast te leggen. De camera is ontworpen voor 4x5" film en papier. Deze legt u onderin de camera. Vervolgens plaatst u het bovenste deel van de Obscura hier overheen. De delen blijven goed op hun plaats zitten dankzij een magnetische sluiting. Ook de sluiter maakt gebruik van een magnetisch mechanisme, welke in open of gesloten positie geplaatst kan worden.

De voorkant van de Ilford Obscura Pinhole Camera kan zo gepositioneerd worden, dat de camera voor zowel links- als rechtshandigen geschikt is. Aan de onderkant van de Obscura Pinhole camera vindt u een tripodaansluiting. Bij het maken van foto's met een lange belichtingstijd, wordt aangeraden om gebruik te maken van een statief. Met behulp van de meegeleverde sticker kunt u een zichtlijn creëren.
Daarnaast wordt een belichtingstijdcalculator meegeleverd, welke u zelf in elkaar kunt zetten.

De Ilford Obscura Pinhole Camera wordt geleverd met 10 vellen 4x5" ILFORD DELTA 100 Professional film, 4x5" ILFORD DELTA 100 Professional film en HARMAN DIRECT POSITIVE papier. Ook wordt een lege box meegeleverd waarin u gemaakte afbeeldingen op kunt slaan totdat u deze gaat ontwikkelen.

Kenmerken van de Ilford Obscura Pinhole Camera

  • Magnetische sluiting
  • Met belichtingscalculator
  • 87mm focal length
  • Tripodaansluiting
  • Gemaakt van PVC
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering