Actie
€ 5.650,00incl. BTW (21.00%)

Leica Q2 Black

Merk: Leica

De Leica Q2 is de nieuwe generatie camera binnen de Leica Q cameralijn. Met een nieuw ontwikkelde Full-Frame sensor, een lichtgevoelig Leica Summilux 28 mm f/1.7 ASPH. prime objectief, snelle autofocus en innovatieve OLED EVF zoekertechnologie, draagt de Leica Q2 de prestatiekenmerken en tijdloos elegant design van zijn voorganger over naar de volgende generatie en biedt tevens een reeks nieuwe functies en mogelijkheden. De Leica Q2 is de enige camera in zijn klasse met beschermende afdichting tegen stof en vocht en is ideaal uitgerust voor opnamen onder alle weersomstandigheden.

De Leica Q2 beschikt over een 47,3 megapixel Full-Frame sensor die zowel zeer gedetailleerde foto's als 4K-video's met ISO-gevoeligheid tot 50.000 kan vastleggen en samen met het Leica Summilux 28mm f/1,7 ASPH. objectief zorgt voor uitzonderlijke beeldprestaties. Het lichtgevoelige diafragma van f/1.7 garandeert een optimale beeldkwaliteit, zelfs in de moeilijkste belichtingssituaties. Dankzij de uitbreiding van de geïntegreerde digitale zoomfunctie tot 75mm, genieten gebruikers van nog meer flexibiliteit bij het uitkaderen van hun foto's. Dit alles maakt de Leica Q2 de perfecte partner voor straat-, architectuur-, landschaps- en portretfotografie.

De Leica Q2 beschikt ook over een nieuw ontwikkelde, hoge resolutie OLED-zoeker met een resolutie van 3,68 megapixels. De hoge resolutie biedt te allen tijde volledige controle over het onderwerp en leidt ook tot een aanzienlijk verbeterde kleurdiepte en een hoger contrast. In tegenstelling tot de LCD-technologie, waarbij alleen hele sectoren van het beeld kunnen worden verduisterd, wordt de helderheid van elke afzonderlijke pixel in de zoeker van de Leica Q2 aangepast. Ondanks de hoge resolutie blijft het stroomverbruik laag. De zoeker wordt geactiveerd zodra de camera naar het oog wordt gebracht en toont het onderwerp te allen tijde betrouwbaar en zonder merkbare vertraging.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties