Actie
€ 849,00incl. BTW (21.00%)

Panasonic DMC-LX100 II

Merk: Panasonic

De zeer compacte Lumix LX100 II heeft een nieuwe multi-aspect Four Thirds-sensor en een lichtsterk Leica DC Vario-Summilux 24-75mm f/1.7-f/2.8 zoomobjectief. Een nieuw 3,0-inch touchscreen met 1,24 megapixels biedt samen met de elektronische zoeker een goed overzicht voor kritisch werken. Een ideale reportagecamera voor stads- en straatfotografie vanwege zijn kleine formaat, hoge lichtsterkte en grote beeldsensor.

De nieuwe Micro Four Thirds mos-sensor van de LX 100II heeft 21,77 megapixels, waarmee effectief 17 megapixels worden vastgelegd bij een beeldverhouding van 4:3. Vergeleken met de vorige LX100 betekent dat een toename van 4 megapixels, waardoor je bij alle beeldverhoudingen (4:3, 3:2, 1:1 of 16:91) altijd de maximale resolutie kunt behalen. De LX 100 II heeft volgens Panasonic bovendien een uitstekende signaal-ruisverhouding, zelfs bij ISO 25.600, wat betekent dat je in combinatie met het lichtsterke objectief ook onder moeilijke lichtomstandigheden goede opnamen zou moeten kunnen maken.

Zoals je van Panasonic mag verwachten heeft de Lumix LX100 II uiteraard een uitstekende 4K Videofunctie en de bekende Panasonic 4K Photo-functie. De camera beschikt verder over een interessante extra instelling: Starlight AF, waarmee je 's nachts met autofocus opnames kunt maken van de sterrenhemel. De camera berekent dan de contrastwaarde in het gekozen AF gebied om de sterren te detecteren. Eveneens nieuw zijn de L-Monochrome D zwartwitfunctie en de mogelijkheid om korrel toe te voegen aan je monochroomopnames.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering