Actie
€ 899,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Ricoh GRIII

Merk: Ricoh

De Ricoh GRIII camera van Ricoh is uitgerust met een grote 24,24 megapixel APS-C CMOS-sensor, wat zorgt voor hoge resolutie beelden met weinig ruis tot ISO 102.400.

In combinatie met de GR Engine VI beeldprocessor krijgt u scherpe beelden met hoge resolutie. De 18,3mm lens heeft een maximaal diafragma van f/2.8 zodat u ook bij weinig licht nog steeds effectief kunt werken. Verder is de camera ook voorzien van een ingebouwde flitser die externe flitsers kan aansturen.

Bij het maximale diafragma kunt u haarscherpe macro-opnamen maken met een bokeh-effect. De automatische macrofunctie heeft een minimumafstand van 6 centimeter. Op het moment dat de camera de afstand van het onderwerp detecteert schakelt het vervolgens over naar de macromodus.

De Ricoh GRIII is razendsnel zodat u geen enkel moment meer hoeft te missen. De Ricoh start namelijk binnen 0,8 seconde op. Met behulp van de schakelknop kunt u snel en gemakkelijk wisselen tussen de verschillende modi voor automatisch scherpstellen. Daarnaast biedt de camera ook de optie om bepaalde delen van het beeld scherp te stellen, vergroten of lijnen en contrasten te benadrukken.

De GRIII is voorzien van 3.0" breedbeeld LCD-scherm, met een resolutie van 3:2 en ruim 1 miljoen dots. Dankzij de AR-coating heeft u minder last van schitteringen en reflecties op het scherm. Hierdoor heeft u altijd een scherp beeld als uw buiten in de felle zon fotografeert.

 Met de functie 'Outdoor View' kunt u de helderheid van het LCD-scherm aanpassen.

De Ricoh GRIII is voorzien van verschillende effectmodi, waarmee u nog meer uit uw creativiteit kunt halen. Met behulp van de effectknop aan de zijkant van de body kunt u het gewenste effect in- en uitschakelen. U kunt er ook voor kiezen om de effecten later bij te voegen op het moment dat u de RAW-bestanden bewerkt. Verder kunt u ND-filters automatisch aan- of uitzetten en samengestelde intervalopnamen maken. De camera beschikt ook over een uitgebreide automatische bracketing. Hiermee kunt u verschillende belichtingsstappen selecteren, of meerdere functies naast elkaar gebruiken, zoals twee verschillende witbalansen of effecten. Op het moment dat de accu van de camera leeg is, kunt u deze met behulp van de meegeleverde USB-kabel opladen of een optionele oplader gebruiken.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering