Actie
€ 7.999,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Fujifilm GFX100 II Body

Merk: Fujifilm

FUJIFILM legt de lat wederom hoger met de introductie van de GFX100 II, een systeemcamera met grootformaat sensor die een nieuwe standaard zet in de fotografiewereld. Uitgerust met een gloednieuwe extra snelle, grootformaat 102MP High Speed sensor en ondersteund door de X-Processor 5 beeldverwerkingsprocessor, belooft dit vlaggenschipmodel ongeëvenaarde prestaties. Van nog hogere burst-snelheden tot zeer geavanceerde video-opnamemogelijkheden, de GFX100 II is ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen.

De GFX100 II is meer dan een upgrade, het is een evolutie op alle fronten. Van de verbeterde beeldkwaliteit dankzij de non-extended ISO80-gevoeligheid tot de nieuwe Film Simulation-modus ‘REALA ACE’. Deze camera is ontworpen om aan de hoogste professionele eisen te voldoen. Verbeteringen aan de hardware zoals de tot 8-stops vijfassige in-body beeldstabilisatie en de 9,44-miljoen-dot hoge- resolutie EVF maken het plaatje compleet. Het nieuwe ontwerp van de camerabody, inclusief een groot sub-LCD en een gekanteld boven paneel zorgen voor een intuïtieve en eenvoudige gebruikservaring. Kortom, de GFX100 II is de ultieme keuze voor fotografen en videografen die het beste uit hun werk en hun camera willen halen.

De GFX100 II is uitgerust met een nieuw ontwikkelde 102MP beeldsensor - de GFX 102MP CMOS II HS - die tot het dubbele van de signaallees- snelheid biedt in vergelijking met het huidige model. Dit maakt continu opname mogelijk tot 8,0 beelden per seconde. Gebruikers kunnen daardoor genieten van snelle continu opnamemogelijkheden met zeer korte tussenposen. Op het gebied van sportfotografie is de GFX100 II in staat om ieder beslissend fotomoment vast te leggen. Dit alles zonder in te boeten aan de extreem hoge beeldkwaliteit waarover de GFX100 II beschikt en die synoniem staat voor het gebruik van een grootformaat sensor.

Het gebruik van een verbeterd algoritme heeft het gezichts-/oog-AF verder verbeterd. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een op AI-gebaseerde onderwerp-detectie AF-systeem. Deze is ontwikkeld met deep learning-technologie. Hierdoor kan de camera nu dieren, vogels, auto's, motorfietsen, fietsen, vliegtuigen, treinen, insecten en drones detecteren. Een onderwerp wordt automatisch gevolgd terwijl deze scherp in beeld blijft, zodat gebruikers zich kunnen concentreren op kadrering en het beslissende moment. Het geëvolueerde voorspellende AF-algoritme biedt extra gemak aan gebruikers in genres die geavanceerde trackingmogelijkheden vereisen voor snel bewegende onderwerpen, zoals sport- en actiefotografie.

De camera is uitgerust met een 9,44-miljoen-dot hoge resolutie EVF met een 1,0x vergroting. Dit onderdrukt parallax en vervorming die doorgaans optreedt wanneer het oog van positie wordt verplaatst tijdens het gebruik van de zoeker. De EVF beschikt bovendien over een vloeiende verversings- snelheid van ongeveer 120 bps om de snelle bewegingen van een onderwerp nauwkeurig te identificeren. De vorm van het AF-gebied kan worden aangepast aan de opnamesituatie voor een meer nauwkeurigere autofocus.

De GFX100 II wordt geleverd met in totaal 20 Film Simulatiemodi, waaronder de nieuwe ‘REALA ACE’. Hierdoor worden de creatieve mogelijkheden van de gebruiker nog verder vergroot. ‘REALA ACE’ biedt een getrouwe kleurweergave en een hoog contrast, waardoor het geschikt is voor alle onderwerpen en situaties. De camera beschikt over de Pixel Shift Multi-Shot-functie, die een 4x hogere resolutie en nauwkeurige kleurweergave mogelijk maakt. Het IBIS-mechanisme verschuift de beeldsensor met 0,5 pixel, waardoor 16 RAW-beelden in een snelle continu opnamesnelheid kunnen worden gemaakt. De speciale software ‘Pixel Shift Combiner’ wordt vervolgens gebruikt om de 16 RAW-bestanden te combineren tot een 400MP-beeld. Dit is een perfecte keuze voor commerciële fotografie of digitale archivering van culturele activa.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties