Actie
€ 5.499,00incl. BTW (21.00%)

Fujifilm GFX100S II Body

Merk: Fujifilm

De GFX100S II is uitgerust met een nieuw ontwikkelde en meer geavanceerde 102 Megapixel high-speed sensor, de 'GFX 102MP CMOS II'. Daarnaast is de camera uitgerust met de meest actuele beeldverwerkingsprocessor, de 'X- Processor 5'. Dit alles is gehuisvest in een behuizing die slechts 883 gram weegt. Dit maakt de FUJIFILM GFX100S II de lichtste camera in zijn klasse. Dankzij zijn lichte gewicht en hoge prestaties is het nu eenvoudiger dan ooit om de uitzonderlijke beeldkwaliteit van Medium Format te ervaren.

Dankzij de grote sensor blinkt de camera uit in het vangen van rijke kleurtonen en het vermogen om beelden bijna driedimensionaal te ervaren. Ook is er verbeterde AI-gebaseerde objectherkenning in de camera aanwezig. Dit is een grote sprong voorwaarts ten opzichte van het voorgaande model. De snelle en nauwkeurige autofocus en de verbeterde snelheid voor continu-opnames van nu maximaal 7 beelden per seconde, zorgen ervoor dat bewegende objecten scherp, duidelijk en eenvoudig kunnen worden vastgelegd. Daarnaast is de interne in-body beeldstabilisatie (IBIS) in de camera verder verbeterd. Deze kan nu, over zijn vijf assen, trillingen tot maar liefst acht stops effectief onderdrukken.

Gebruikers profiteren dus niet alleen van een lichtere behuizing, er kan werkelijk op iedere gewenste locatie met deze Medium Format GFX systeemcamera worden gefotografeerd. Daarnaast genieten fotografen van de unieke beeldkwaliteit en kleurreproductie-technologie die alleen FUJIFILM te bieden heeft. Op het gebied van video kunnen er bovendien levendige en vloeiende opnames worden gemaakt in 4K/30P. Perfect voor het maken van video-opnames in hoge kwaliteit.

De FUJIFILM GFX100S II is ideaal voor zowel professionele fotografen als hobbyisten die graag willen weten wat fotograferen in grootformaat te bieden heeft. Deze camera opent een wereld van nieuwe mogelijkheden en levert perfecte beelden in een compact formaat. Dit maakt Medium Format toegankelijk voor een breed publiek.

  • De GFX100S II heeft een grootformaat sensor van 102MP en bereikt een buitengewoon niveau van beeldkwaliteit.
  • Krachtige ingebouwde beeldstabilisatie in een compacte behuizing.
  • Mis geen enkel moment dankzij het geëvolueerde, snelle en accurate autofocussysteem in combinatie met continu-opnames.
  • De camera is uitgerust met 4K/30P video-opname mogelijkheid, waardoor hoogwaardige videoproducties mogelijk zijn.

In de afgelopen jaren is het een belangrijke en wereldwijde uitdaging geworden om ‘fake nieuws’ te bestrijden en om ongewenste manipulatie van beelden tegen te gaan. Om de authenticiteit van beelden te garanderen is FUJIFILM toegetreden tot de Coalition for Content Provenance and Authenticity "C2PA" en het Content Authenticity Initiative "CAI". FUJIFILM neemt daarnaast deel aan een project dat erop is gericht om beeldmateriaal te beschermen en gebruikers de mogelijkheid te bieden om de authenticiteit en context van afbeeldingen te waarborgen door unieke informatie toe te voegen aan het beeldbestand. Deze oplossing zal geleidelijk verder worden uitgerold naar GFX Serie, inclusief de GFX100S II, en X Serie camera’s.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties