Actie
€ 6.050,00incl. BTW (21.00%)

Hasselblad X1D-II 50c Body

Merk: Hasselblad

Gebaseerd op het iconische, bekroonde ontwerp van de eerste generatie, is de verbeterde X1D II 50C een compacte, krachtige, mirrorless middenformaat camera met een uitstekende 50MP CMOS-sensor, verpakt in een lichtgewicht en draagbare behuizing. Met een uitstekende kleurdefinitie, 14 stops dynamisch bereik en het Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) technologie geïntegreerd in de camera, levert de X1D II 50C superieure, levensechte kleuren die overeenkomen met wat het menselijk oog ziet. Het verbeterde elektronische platform van de X1D II 50C bevat een schitterend 3,6-inch 2,36 miljoen pixels touchscreen en een verbeterde OLED elektronische zoeker (EVF) met 3,69 miljoen pixels en een hoge vergroting van 0,87x, gekenmerkt door een hogere resolutie, een snellere verversingsratio van het livebeeld en een nog snellere en intuïtievere bediening van de gebruikersinterface van de camera. De sluitertijdvertraging en ‘black out’ (verduisteringstijd) tussen de opnames is verkort en de opstarttijd is bijna gehalveerd ten opzichte van de eerste generatie.

De ingebouwde Wi-Fi- en USB-C-verbinding maken een mobiele middenformaat workflow mogelijk in combinatie met Phocus Mobile 2, zodat de fotograaf RAW- en JPEG-bestanden van volledige kwaliteit rechtstreeks vanaf de X1D II 50C kan overbrengen en zelfs RAW-bestanden kan bewerken op zijn iPad Pro. Dubbele SD-kaartslots, die nu de snellere UHS-II-standaard ondersteunen, zorgen voor optimale opslag mogelijkheden of gebruik te maken van de optie om een back-up te maken van beelden op een tweede kaart tijdens het fotograferen.

Vanzelfsprekend kan de X1D II 50C gebruik maken van het volledige assortiment XCD-objectieven. Dit zijn momenteel 9 verschillende XCD-objectieven. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de HC/HCD-objectieven, V-systeem objectieven en XPan-objectieven via respectievelijk de XH-adapter, XV-adapter en XPan-adapter. Hierdoor beschikt de X1D II 50C over een zeer gevarieerde objectieven assortiment voor eindeloze creatieve mogelijkheden. Met de X1D II 50C kan de fotograaf de schoonheid van opnamen gemaakt met het middenformaat ook eenvoudiger buiten de studio brengen en de wereld om hem heen vastleggen met de beroemde, verbluffende beeldkwaliteit van Hasselblad.

Complete datasheet: LINK opent in nieuw venster.

Lees meer..
Lees minder
Lensvatting:XCD
Beeldverhouding:4:3
Aantal pixels:50 megapixel
Sensor formaat:Middenformaat
Sensor type:CMOS
Stabilisatie:Lens stabilisatie
Pixelshift:Nee
ISO gevoeligheid:ISO 100-25600
Optische zoeker (OVF):Nee
Digitale zoeker (EVF):Ja, OLED
MeetzoekerNee
Zoeker resolutie:3,69 miljoen dots
Monitor resolutie:2,36 miljoen dots
Elektronische sluiter:Ja
Centraal sluiter:Ja
Sluitertijden:Mechanische centraalsluiter t/m 1/2000s. T/m 1/10000s Elektronisch. 68 minuten BULB.
Burstsnelheid:2,7bps
USB C/Mini/Micro:USB-C
HDMI Full/Mini/Micro:Nee
Microfoon ingang:Ja
Koptelefoon uitgang:Ja
Draadloos verbinden:Ja
Gewicht:766 gram
Media:UHS-II SD
Kaartsloten:2x
Accu:3200mAh
Samenstelling:Body only
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties