Actie
€ 2.899,00incl. BTW (21.00%)

Canon EOS R6 Mark II Body

Merk: Canon

De EOS R6 MARK II maakt foto’s van 24,2 Megapixel met een snelheid tot 40 fps en video's in oversampled 4K/60p of 6K RAW op een externe recorder. Canon’s Dual Pixel CMOS AF II-scherpstelling is nu nog sneller en nauwkeuriger en kan dankzij de AI-programmering nu nog meer onderwerpen herkennen. Dankzij onze toonaangevende IBIS-technologie (In-Body Image Stabilization) in combinatie met de optische beeldstabilisatie in de lens, kunnen foto's vanuit de hand worden gemaakt met zeer lange sluitertijden, en vloeiende video-opnamen alsof ze met een gimbal zijn gemaakt.

 • AI-geprogrammeerde AF die het onderwerp in het frame nauwgezet volgt
  Dual Pixel CMOS AF II detecteert en volgt op intelligente wijze onderwerpen, zodat ze de hele tijd scherp in beeld blijven. De EOS R6 MARK II herkent een groot aantal onderwerpen, waaronder mensen, voertuigen en dieren, en beschikt nu over een Auto-modus die het onderwerptype voor je kiest.

 • Leg vergankelijke momenten in de tijd vast
  Leg razendsnel voorbijgaande momenten vast met een snelheid tot 40 fps met de elektronische sluiter van de camera, met gelijktijdige AE- en AF-tracking. Er is ook een mechanische sluiter van 12 fps beschikbaar, evenals een RAW-burst-modus van 30 fps met pre-shooting, waarmee fotografen momenten kunnen vastleggen nog voordat de knop wordt ingedrukt.

 • Optische IS gecombineerd met IBIS
  De EOS R6 MARK II combineert de optische IS in de lens met in-body IS voor maximaal 8 stops stabilisatie. Bij het maken van video-opnamen speelt ook Movie Digital IS een rol, dat beeldmateriaal produceert dat lijkt te zijn opgenomen met een dolly of gimbal.

 • De ideale resoluties
  Een nieuw ontwikkelde sensor van 24,2 Megapixel biedt een ideale balans tussen resolutie, snelheid en prestaties bij weinig licht.

 • Professionele video binnen handbereik
  Leg hoogwaardige oversamplede 4K 60p-video vast met gebruik van de volledige breedte van de camerasensor. Er kunnen ook 6K ProRes RAW-opnamen worden gemaakt, met een externe Atomos Ninja V+-recorder. Full HD-video tot 180p biedt fantastische slow
  motion-effecten, terwijl HDR PQ en HDR Movie extra details in de schaduwen en hooglichten naar voren halen. Met de focus-breathing-correctie kun je scherpstellen als een professional.

 • Zien in het donker
  Automatische scherpstelling bij weinig licht tot wel -6,5 EV, ofwel minder dan het licht bij halvemaan. De maximale gevoeligheid van ISO 102400 (uitbreidbaar tot ISO 204800) en Canon’s toonaangevende 8-stop IS zijn de perfecte hulpmiddelen om de sfeer van elke gelegenheid vast te leggen gebruikmakend van omgevingslicht.

 • Ontwerp doet ertoe
  Bij het ontwerpen van een nieuwe EOS gebruikt Canon haar decennialange ervaring om ervoor te zorgen dat de camera aanvoelt als een verlengstuk van je creatieve geest. Daar is Canon in geslaagd met de EOS R6 MARK II, dankzij een EVF met 3,6 miljoen dots en 120 fps en de ergonomisch geplaatste, aanpasbare bedieningselementen, dubbele UHS-II SD-kaarten waarmee je back-ups kunt maken en bestanden kunt ordenen terwijl je opnamen maakt, en het weerbestendige ontwerp zodat je gewoon kunt doorgaan met opnamen maken ongeacht de omstandigheden.

 • Blijf verbonden
  Deel foto's en video’s met je online publiek en bedien de EOS R6 Mark II wireless vanaf je smartphone of computer, dankzij verbeterde ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth. Voor de ultieme beeldkwaliteit verwerk je RAW-bestanden in de image.canon-cloudomgeving.

Lees meer..
Lees minder
Lensvatting:Canon RF-vatting
Beeldverhouding:3:2
Aantal pixels:±24 megapixels
Sensor formaat:Fullframe, 35,9 x 23,9 mm
Sensor type:CMOS
Stabilisatie:Ja, IBIS
Pixelshift:Nee
ISO gevoeligheid:ISO 100-102.400
Digitale zoeker (EVF):Ja
Zoeker resolutie:3.69 miljoen dots
Monitor resolutie:1.62 miljoen dots
Mechanische sluiter:Ja
Elektronische sluiter:Ja
Centraal sluiter:Nee
Sluitertijden:Bulb, 30 sec - 1/8000ste sec
Media:LP-E6NH
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties