Actie
€ 1.629,00incl. BTW (21.00%)

Canon EOS R7 Body

Merk: Canon

Canon Inruil Promotie.
NU € 100 INRUILKORTING met kortingscode CANRUIL100! U ontvangt deze korting bij inruil van een willekeurige camera of lens! Alle camera's en/of lenzen zijn toegestaan ongeacht merk, soort of functionaliteit. Deze promotie is geldig t/m 31 maart 2024.

De EOS R7 zet de nalatenschap van Canon's formidabele camera's uit de EOS 7D-serie voort en biedt geavanceerde prestaties en ongelofelijk snelheid in de body van de nieuwste generatie systeemcamera in de EOS R-serie. De EOS R7 is gebouwd rondom een APS-C-sensor, waardoor lenzen een 1,6x groter telefotobereik hebben dan lenzen met dezelfde brandpuntsafstand op een full-frame camera. Het voelt alsof je direct naast je onderwerp staat. Je kunt beeldvullende dierenportretten en krachtige actiefoto's maken die veel indruk maken.

Natuurfotografen zullen het geweldig vinden hoe de camera vogels in vlucht herkent en op ze blijft scherpstellen terwijl ze door het landschap vliegen. Sportfotografen zullen kunnen waarderen dat de camera mensen kan volgen, hoe snel en onvoorspelbaar hun bewegingen ook zijn. Ook als ze een helm dragen, in een andere richting kijken of ondersteboven draaien. Het Dual Pixel CMOS AF II-scherpstelsysteem van de EOS R7 dekt en volgt onderwerpen in bijna 100 procent van het frame en zorgt voor snelle, nauwkeurige AF, zelfs wanneer het lichtniveau afneemt tot -5EV of met een maximaal diafragma van slechts f/22. 

Stel je eens voor dat je foto's met een lange sluitertijd vanuit de hand zou kunnen maken, waarbij bewegende onderwerpen opzettelijk onscherp gemaakt zouden worden, zonder dat je een statief nodig hebt. Of dat je supervloeiende video's zou kunnen maken terwijl je rondloopt met de camera. Met de In-Body Image Stabilizer (IBIS) in de EOS R7 kun je op allerlei nieuwe manieren creatief zijn en ga je je camerasysteem misschien wel op een heel andere manier gebruiken. 

De IBIS (In-Body Image Stabilizer) van de camera werkt samen met de optische IS die in veel van de RF-lenzen van Canon is ingebouwd. Dankzij de razendsnelle communicatiesnelheid en grote fysieke breedte van de RF-vatting zijn tot 7 stops mogelijk met de RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM en tot 8 stops met andere RF-lenzen met 5-assige stabilisatie, waardoor stabiele opnamen met lange belichtingstijden zonder cameratrilling mogelijk zijn.

En als je opnamen maakt met lenzen zonder IS (zoals snelle primes), zorgt de brede lensvatting van het EOS R System ervoor dat de IBIS van de EOS R7 nog steeds zeer effectief cameratrilling stabiliseert.

Lees meer..
Lees minder
Lensvatting:Canon RF
Beeldverhouding:3:2
Aantal pixels:32,5 megapixel
Sensor formaat:Cropsensor APS-C
Sensor type:CMOS
Stabilisatie:IBIS & lens IS
Pixelshift:Nee
ISO gevoeligheid:ISO 100-51.200
Optische zoeker (OVF):Nee
Digitale zoeker (EVF):Ja
MeetzoekerNee
Zoeker resolutie:2.36 miljoen dots
Monitor resolutie:1.62 miljoen dots
Mechanische sluiter:Ja
Elektronische sluiter:Ja
Centraal sluiter:Nee
Sluitertijden:Bulb, 30s - 1/16000ste
Burstsnelheid:15 bps
Videoresolutie:4K
Videoframerate:60 bps
Videoprofielen:Standaard, C-Log3
USB C/Mini/Micro:USB-C
HDMI Full/Mini/Micro:HDMI micro
Microfoon ingang:Ja
Koptelefoon uitgang:Ja
Draadloos verbinden:Ja
Gewicht:612g
Media:SDHC SDXC UHS-II
Kaartsloten:2
Accu:LP-E6NH
Meegeleverd:Accu, acculader, doppen, riem, handleiding.
Samenstelling:Kit
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties