Actie
€ 1.959,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Fujifilm X-H2 Body

Merk: Fujifilm

De FUJIFILM X-H2 beschikt over een volledig nieuwe, hoge resolutie X-Trans CMOS 5 HR beeldsensor die een resolutie kent van maar liefst 40.2 Megapixels. Daarnaast is de X-H2 ‘s werelds eerste systeemcamera met APS-C sensor waarmee intern 8K30P Apple ProRes video-opnames kunnen worden gemaakt.

Dankzij de volledig nieuw ontwikkelde 40.2MP beeldsensor is de X-H2 in staat om opnames te maken in een ongekende hoge beeldkwaliteit. De nieuwe beeldsensor maakt het ook mogelijk om de gevoeligheid van de sensor te verlagen van ISO 160 naar een ISO-waarde van 125. Tegelijkertijd heeft de elektronische sluiter in de X- H2 een sluitertijd van maar liefst 1/180.000 seconde gekregen. Zelfs onder zeer zonnige omstandigheden, kan er nu ‘wijd open’ en zonder ND-filters worden gefotografeerd. Daarnaast beschikt de X-H2 over de mogelijkheid om Pixel Shift Multi-Shot-opnames te maken, waardoor de opnames een resolutie hebben van maar liefst 160 Megapixels.

De X-H2 beschikt uiteraard ook over functionaliteiten die het de video- en fotograaf eenvoudiger maken om op verschillende soorten onderwerpen scherp te stellen. Dankzij het toepassen van Deep Learning-technologie en kunstmatige intelligentie is het autofocussysteem van de X-H2 in staat om automatisch verschillende onderwerpen, zoals gezichten, dieren en vogels te herkennen.

De ingebouwde vijf-assige beeldstabilisatie (IBIS) in de X-H2 kan beelden stabiliseren tot maar liefst zeven stops EV. De heldere elektronische zoeker (EVF) kent een hoge resolutie van maar liefst 5.76 miljoen dots. De vergrotingsfactor van de zoeker is 0,8x waardoor de gebruiker, dankzij het toepassen van OLED- technologie alles goed en helder door de zoeker kan zien.

Net als de X-H2S is ook de X-H2 voorzien van een CFexpress Type B geheugenkaartslot. Gebruikers van deze camera kunnen daardoor genieten van de allerhoogste beeldkwaliteit ooit in een camera uit de X Serie.

De X-H2 is het tweede vlaggenschip model van FUJIFILM dat direct naast de X-H2S wordt geplaatst. Zo hebben gebruikers de keuze uit een camera die is gespecialiseerd in het leveren van een hoge resolutie, of een camera die snelheid levert. In beide gevallen kunnen we spreken over de hoogste prestaties ooit voor een FUJIFILM camera uit de X Serie.

Lees meer..
Lees minder
EAN code:4547410469226
Lensvatting:X-vatting
Beeldverhouding:3:2
Aantal pixels:±40,2 megapixel
Sensor formaat:Cropsensor APS-C
Sensor type:Back-Side Illuminated
Stabilisatie:Ja, IBIS
Pixelshift:Ja
ISO gevoeligheid:ISO 64-51200
Optische zoeker (OVF):Nee
Digitale zoeker (EVF):Ja, OLED
MeetzoekerNee
Zoeker resolutie:5,76 miljoen dots
Monitor resolutie:1,62 miljoen dots
Mechanische sluiter:Ja
Elektronische sluiter:Ja, tot 1/180000s
Centraal sluiter:Nee
Sluitertijden:Bulb, 60 minuten - 1/8000s mechanisch
Burstsnelheid:Maximaal 20bps
Videoresolutie:Maximaal 8K
USB C/Mini/Micro:USB Type-C
Draadloos verbinden:Ja
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties