Actie
€ 1.079,00incl. BTW (21.00%)

Fujifilm X-S10 Black + XC15-45mm/3.5-5.6 OIS PZ

Merk: Fujifilm

De X-S10 is een systeemcamera waarmee iedereen eenvoudig foto’s en video’s van professionele kwaliteit kan maken. Het is bovendien een systeemcamera voor alle fotografen en videomakers met grote aspiraties. Want, door zijn compacte afmeting en lage gewicht – hij weegt slechts 450 gram – is deze camera gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

Daarnaast is de X-S10 zéér eenvoudig in het gebruik en beschikt hij over een intern beeldstabilisatiesysteem (IBIS), dat tot maar liefst 6-stops* aan bewegingsonscherpte kan onderdrukken.De X-S10 is voorzien van een razendsnel hybride autofocussysteem met fasedetectie.In totaal beschikt deze camera over maar liefst 2,16 miljoen fasedetectie-pixels die over de gehele sensor zijn uitgespreid. Hierdoor beschikt de X-S10 over een zéér snel en uiterst acaccuraatautofocussysteem. Gezichten worden vrijwel onmiddellijk door deze camera herkend en het autofocussysteem is zo gebouwd dat er razendsnel op de ogen kan worden scherp gesteld.

De X-S10 is uitgerust met een High Resolution 26,1 Megapixel Back Side Illuminated X-TransTM CMOS4 (BSI) beeldsensor. Een beeldsensor die garant staat voor eersteklas beeldkwaliteit, waarmee dankzij deze techniek ook bij weinig licht nog de prachtigste opnames kunnen worden gemaakt. De beeldverwerkingsprocessor die in deze camera wordt toegepast is bovendien in staat om ook de kleinste details haarscherp weer te geven.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties