Actie
€ 9.450,00incl. BTW (21.00%)

Leica M11 Monochrom

Merk: Leica

De Leica M11 Monochrom is met zijn volledig op zwart-wit fotografie afgestemde sensor als geen andere camera gericht op het meest elementaire van alle fotografische werkwijzen: de beeldvorming uitsluitend door middel van licht en schaduw. Met de monochrome multi-resolutie full-frame sensor, exclusief ontwikkeld voor de nieuwe M-generatie, levert de Leica M11 Monochrom buitengewone zwart-wit opnamen. Er kan gefotografeerd worden met Raw-bestanden in DNG-formaat of JPEG's met een resolutie van 60, 36 of 18 megapixels. In combinatie met het enorme ISO-bereik van 125 tot 200.000 geeft de camera een ongekende creatieve vrijheid bij het fotograferen. Het resultaat zijn opnamen met een ongekende weergave van zelfs de fijnste details, een uitzonderlijk natuurlijk ogende definitie, zelfs bij moeilijke lichtomstandigheden, en een buitengewoon laag ruisniveau, zelfs in het hoge ISO-bereik.

Het interne geheugen van 256 GB en de handige verbinding met de Leica FOTOS-app zorgen voor een optimale mobiele workflow. Via Bluetooth of de USB-C poort kunnen foto's snel en eenvoudig worden overgezet naar de app en van daaruit verder worden verwerkt. Daarnaast kan de camera direct met de app worden bediend en kunnen foto's dankzij tethered preview direct op de smartphone of tablet worden beoordeeld. Bovendien is de Leica M11 Monochrom een gecertificeerd Apple "Made for iPhone and iPad" accessoire en biedt daarmee unieke mogelijkheden met de meegeleverde Leica FOTOS kabel.

Met een volledige metalen behuizing en een bovenplaat van hoogwaardig aluminium, een display van saffierglas, volledig lederen bekleding en een zwarte, krasbestendige laklaag, presenteert de M11 Monochrom zich in een tijdloos en onopvallend M-design. Details zoals het bewust weglaten van het Leica logo en de donkere verchroomde coating van de optische zoeker onderstrepen het gereduceerde, iconische design van deze nieuwe toevoeging aan de legendarische Leica M familie.  Dankzij de voor Leica typische bouwkwaliteit combineert de nieuwe Leica M11 Monochrom alle vereisten van een premium camera 'Made in Germany'.

Lees meer..
Lees minder
Lensvatting:Leica-M
Beeldverhouding:3:2
Aantal pixels:60.3 megapixel, 9528 x 6328 pixels
Sensor formaat:Fullframe, 135 formaat
Sensor type:Monochromatisch CMOS
Stabilisatie:Nee
Pixelshift:Nee
Scherpstelpunten:Geen
ISO gevoeligheid:ISO 125-200.000
MeetzoekerJa
Mechanische sluiter:Ja
Elektronische sluiter:Ja
Centraal sluiter:Nee
Sluitertijden:Bulb, 8 sec. - 1/4000ste sec. (electronisch tot 1/16000ste sec)
Burstsnelheid:4,5 bps
USB C/Mini/Micro:USB-C
Draadloos verbinden:Ja
Gewicht:542 gram
Media:UHS-II, intern flash-geheugen 256GB
Kaartsloten:1x
Accu:BPS-SCL7
Samenstelling:Body
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties