Actie
€ 595,00incl. BTW (21.00%)

Leica SF 60 flash

Merk: Leica
De nieuwe Leica SF 60 flitser en de Leica SF C1 afstandsbediening zijn een perfecte aanvulling op de Leica
S, SL en M camerasystemen. Deze twee flitsunits kunnen
overigens ook worden gebruikt in combinatie met de Leica Q en de Leica CL. De Leica SF 60 biedt een uitgebreide reeks opties voor flitsfotografie in een compacte vorm en deLeica SF C1 afstandsbediening geeft de SF 60 talloze extra creatieve mogelijkheden.
 
Met een gewicht van 300 gram en een hoogte van slechts 98 mm biedt de Leica SF 60 talrijke professionele functies. Naast functies als TTL-flits, HSS tot 1/8000s, een flitskop met kantel- en zwenkfunctie, een zoomreflector, een geïntegreerde diffusor en een reflectorkaart en master/slave-mogelijkheid biedt deze cameraflitser een indrukwekkend richtgetal van 60 (bij ISO 100). Dit maakt de Leica SF 60 tot een uiterst krachtige en veelzijdige mobiele oplossing voor alle fotografen die de voordelen van kwalitatief uitstekend lichtmanagement in elke situatie op prijs stellen.
 
De Leica SF 60 heeft ook een constant LED-licht dat in negen stappen instelbaar is als lichtbron voor spontane video-opnamen van onderwerpen bij weinig licht. Alle instellingen zijn eenvoudig uit te voeren met de twee instelknoppen en het kleuren LCD-paneel van deze cameraflitser.
 
De Leica SF 60 wordt gevoed door vier AA-batterijen. Voor langere opnamesessies kan de flitser ook voor externe voeding op een Power Pack worden aangesloten. Dit maakt naast een hogere capaciteit ook nog snellere flits-recyclage tijden en gelijktijdige voeding van maximaal twee Leica SF 60 flitsers mogelijk. Indien nodig kunnen ook andere apparaten voorzien van USB-poort voor opladen, zoals smartphones of tablets, via de Power Pack worden opgeladen.
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties