Actie
€ 320,00incl. BTW (21.00%)

Leica SF C1 remote control unit

Merk: Leica

De Leica SF C1-afstandsbediening voegt een groot aantal creatieve opties toe. Gemonteerd op de flitsschoen van de camera en maakt het een draadloze bediening van de Leica SF 60 flitser in de 2,4-GHz frequentieband mogelijk.

De Leica SF 60 flitsers kunnen in maximaal zeven kanalen, met elk drie groepen, worden georganiseerd en samen of afzonderlijk met dezelfde of verschillende instellingen worden aangestuurd. Fotografen kunnen alle functies van alle flitsers gebruiken, alsof ze op de camera gemonteerd zijn. Dit biedt talloze mogelijkheden voor professionele lichtopstellingen met systeemflitsers.

Net als bij de Leica SF 60 flitser zijn alle instellingen af te lezen en eenvoudig te wijzigen op het overzichtelijke kleuren LCD-scherm van de Leica SF C1-afstandsbediening. De toekomstbestendige SF C1-afstandsbediening beschikt niet alleen over voldoende reserves voor ongeveer 3.000 opnames via de twee AAA-batterijen, maar ook over een microSD-kaartsleuf waarmee de nieuwste firmware-updates kunnen worden geüpload om het apparaat op technologisch gebied up to date te houden.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties