Actie
€ 1.569,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Nikon Z 5 & Nikkor Z 24-50 F/4.0-6.3 Kit

Merk: Nikon

De full-frame Nikon Z 5 is robuust, licht, uiterst gemakkelijk te bedienen en compatibel met een groot aantal compacte full-frame objectieven. Breng de beeldkwaliteit van je foto’s en video’s naar een sensationeel hoger niveau.

JE VISIE IN FULL-FRAME
De grote Z-vatting en de full-frame CMOS-sensor van 24,3 MP bieden een combinatie van meer detail, diepte en kleur. Zowel bij hoge als bij lage ISO-waarden krijg je schone beelden met een prachtig dynamisch bereik.

LICHTSTERKE OBJECTIEVEN, KLEINE KIT, GROTE IMPACT
De Nikon Z 5 is compatibel met alle full-frame NIKKOR Z-objectieven. De superhandzame NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 is opgenomen in de basiskits van de Z 5-camera + objectief.

273-PUNTS HYBRIDE AF
De zeer grote AF-dekking zorgt voor een vloeiende, snelle en nauwkeurige scherpstelling over het gehele beeld. Oogdetectie-AF volgt de ogen voor perfecte portretten van mensen. Dierdetectie-AF doet hetzelfde voor honden en katten.

VIBRATIEREDUCTIE ALS EEN HUIS
Dankzij de krachtige ingebouwde VR-beeldstabilisatie over 5 assen kun je opnamen maken met een sluitertijd die maximaal vijf stops langer is dan anders mogelijk zou zijn.

VLOEIENDE 4K-VIDEO’S
NIKKOR Z full-frame objectieven maken een prachtige scherptediepte mogelijk. Je kunt oogverblindende time-lapse-video’s in de camera maken en fotograferen tijdens het filmen.

TWEE KAARTSLEUVEN, VOEDING VIA USB
Twee sleuven bieden plaats aan snelle UHS-II SD-kaarten. Je kunt je Nikon Z 5 via USB opladen (camera uit) of voeden1.

HAARSCHERPE EVF EN KANTELBAAR TOUCHSCREEN
De high-definition EVF met 3.690.000 beeldpunten laat niets buiten het beeld. Het kantelbare touchscreen geeft je de vrijheid wat betreft de hoeken.

INGEBOUWDE WI-FI® EN BLUETOOTH®
Met de SnapBridge-app van Nikon kun je van je telefoon een krachtig accessoire maken. Zet foto’s en video’s eenvoudig over of verander je smartapparaat in een externe monitor en afstandsbediening.

| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering