Actie
€ 1.199,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Nikon Z 50 & NIKKOR Z DX 16-50mm

Merk: Nikon

Nikon Zomer Kassakorting!
NU € 100 KASSAKORTING met kortingscode NIKZOMER100! Deze promotie is geldig t/m 22 juli 2024.

 Volg uw passie en leg de schoonheid vast met de systeemcamera die comfortabel ligt in uw handen. Prachtige foto’s. Schitterende video’s. Allemaal gemaakt met de snelle, krachtige en gebruiksvriendelijke Nikon Z-camera. Door de grote Nikon Z-vatting kan de grote 20,9 MP DX-formaat sensor van de camera meer licht over het hele beeld vastleggen. U krijgt foto’s en 4K-video’s met meer detail, diepte en kleur.

Het hybride AF-systeem (autofocussysteem) werkt snel, nauwkeurig en met een zijdezachte soepelheid. AF-punten op de sensor dekken horizontaal en verticaal circa 90% van het beeld voor een uitstekende scherpte van rand tot rand. Dankzij continu-opnamen tot 11 bps met autofocus en automatische belichting kunt u opnamen maken die u anders wellicht zou missen. De stand Stil fotograferen zorgt voor een geluidloze werking. Dankzij het grote ISO-bereik van 100 tot 51.200 en autofocus wat werkt bij weinig licht tot -4 LW hebt u alle vrijheid om details in het donker vast te leggen. De intelligente functie voor oogherkenning AF stelt automatisch scherp op de ogen van de gefotografeerde persoon, of deze nu alleen is of een gezicht in de menigte is.

De Nikon Z 50 neemt 4K/UHD-video op in 30p zonder crop beperkingen. U kunt slow motion-video’s in Full HD opnemen en 4K-time-lapse-opnamen in de camera maken. U kunt opnamen maken met een natuurlijk beeld dat vergelijkbaar is met dat van de optische zoeker van een D-SLR. Of u kunt beelden bekijken zoals ze er met de toegepaste instellingen uitzien. De grote hoge resolutie lcd monitor beschikt over aanraakbediening zoals bij een smartp- hone en kan omhoog of omlaag worden gekanteld. Dankzij snelle Wi-Fi®- en Bluetooth®- verbindingen plus de Nikon SnapBridge app kunt u foto’s en video’s naar elk apparaat sturen om ze te delen of op te slaan.

Met zijn veelzijdige brandpuntsbereik en snelle scherpstelling is de NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR ideaal voor uiteenlopende onderwerpen. U krijgt de vrijheid om schitterende foto’s en films vast te leggen, van dagelijkse verkenningstochten of grote avonturen. Van moment tot moment.

 • Z-vatting van Nikon
 • Nikon DX-formaat
 • Maximum diafragma F/3,5 - F/6.3
 • Minimum diafragma F/22 - F/40
 • Ingebouwde optische VR, 4,5 stops (op basis van CIPA-normen)
 • 9 elementen in 7 groepen (waaronder 1 element van ED-glas en 4 asferische lenselementen)
 • 
Intern scherpstelsysteem (IF) met stappenmotor (STM), handmatige scherpstelling mogelijk

 • Kortste scherpstelafstand 0,2 m vanaf filmvlak (op 24 mm)

 • Maximum reproductie verhouding van circa 0,20 x
 • 
7 diafragma lamellen (ronde diafragma-opening)
 • Filtermaat 46 mm

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties