Actie
€ 1.549,00incl. BTW (21.00%)

Nikon Z5 Body

Merk: Nikon

Nikon Zomer Kassakorting!
NU € 300 KASSAKORTING met kortingscode NIKZOMER300! Deze promotie is geldig t/m 22 juli 2024.

De full-frame Nikon Z 5 is robuust, licht, uiterst gemakkelijk te bedienen en compatibel met een groot aantal compacte full-frame objectieven. Breng de beeldkwaliteit van je foto’s en video’s naar een sensationeel hoger niveau.

JE VISIE IN FULL-FRAME
De grote Z-vatting en de full-frame CMOS-sensor van 24,3 MP bieden een combinatie van meer detail, diepte en kleur. Zowel bij hoge als bij lage ISO-waarden krijg je schone beelden met een prachtig dynamisch bereik.

LICHTSTERKE OBJECTIEVEN, KLEINE KIT, GROTE IMPACT
De Nikon Z 5 is compatibel met alle full-frame NIKKOR Z-objectieven. De superhandzame NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 is opgenomen in de basiskits van de Z 5-camera + objectief.

273-PUNTS HYBRIDE AF
De zeer grote AF-dekking zorgt voor een vloeiende, snelle en nauwkeurige scherpstelling over het gehele beeld. Oogdetectie-AF volgt de ogen voor perfecte portretten van mensen. Dierdetectie-AF doet hetzelfde voor honden en katten.

VIBRATIEREDUCTIE ALS EEN HUIS
Dankzij de krachtige ingebouwde VR-beeldstabilisatie over 5 assen kun je opnamen maken met een sluitertijd die maximaal vijf stops langer is dan anders mogelijk zou zijn.

VLOEIENDE 4K-VIDEO’S
NIKKOR Z full-frame objectieven maken een prachtige scherptediepte mogelijk. Je kunt oogverblindende time-lapse-video’s in de camera maken en fotograferen tijdens het filmen.

TWEE KAARTSLEUVEN, VOEDING VIA USB
Twee sleuven bieden plaats aan snelle UHS-II SD-kaarten. Je kunt je Nikon Z 5 via USB opladen (camera uit) of voeden1.

HAARSCHERPE EVF EN KANTELBAAR TOUCHSCREEN
De high-definition EVF met 3.690.000 beeldpunten laat niets buiten het beeld. Het kantelbare touchscreen geeft je de vrijheid wat betreft de hoeken.

INGEBOUWDE WI-FI® EN BLUETOOTH®
Met de SnapBridge-app van Nikon kun je van je telefoon een krachtig accessoire maken. Zet foto’s en video’s eenvoudig over of verander je smartapparaat in een externe monitor en afstandsbediening.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties