Actie
€ 3.849,00incl. BTW (21.00%)
Niet op voorraad

Nikon Z7 + 24-70- F/4.0 + FTZ Adapter Kit

Merk: Nikon

 

De Z7 is uitgerust met een nieuwe full-frame Nikon FX-formaat BSI CMOS-sensor voorzien van ingebouwde AF met fasedetectie in het filmvlak, hierbij wordt de nieuwste beeldverwerkingsengine EXPEED 6 toegepast.

De Z 7 heeft 45,7 effectieve megapixels en ondersteunt een standaard gevoeligheidsbereik van ISO 64 tot 25.600. In combinatie met NIKKOR Z-objectieven bereikt de camera uitstekende scherpte en detail, helemaal tot aan de randen van het beeld.

De Z 7 heeft 493 scherpstelpunten, hierdoor is een brede dekking van circa 90% van het beeldveld zowel horizontaal als verticaal mogelijk. Dit hybride AF-systeem gebruikt een algoritme dat is geoptimaliseerd voor de FX-formaat sensor en kan automatisch schakelen tussen AF met fasedetectie in het filmvlak en contrastdetectie-AF met scherpstelling. Het gebruik van NIKKOR Z- objectieven zorgt voor een zeer nauwkeurige AF bij zowel foto's als video’s.

Deze zoom- en adapterkit bevat de Z 7-camera, het NIKKOR Z 24–70mm f/4 S-zoomobjectief en de FTZ-vattingadapter. Het compacte full-frame zoomobjectief kan overal worden gebruikt. Met de adapter kunnen NIKKOR-objectieven met F-vatting zonder verlies van beeldkwaliteit op uw Z-camera van Nikon worden gebruikt.

De Z7 is uitgerust met een elektronische zoeker met een OLED-scherm van ongeveer 3.690.000 beeldpunten. De elektronische zoeker heeft een beelddekking en vergroting van respectievelijk circa 100% en 0,8×.

De Z 7 beschikt over ingebouwde vibratiereductie (VR) in de camera. Deze beeldstabilisatie biedt correctie voor beweging langs vijf assen.

De Z 7 ondersteund niet alleen het opnemen van full-frame 4K UHD (3840 × 2160)/30p-video met het FX-filmformaat, maar ook full-HD/120p-video. Daarnaast kunnen Actieve D-Lighting, elektronische vibratiereductie en focuspeaking worden gebruikt bij 4K UHD- en full-HD-filmopnamen.

 Kenmerken:

  • Fullframe 45.7 megapixel sensor
  • ISO-bereik van 100-51.200
  • 5-assige beeldstabilisator
  • 493 AF-punten
  • Continu fotograferen met 9 BPS
  • Elektronische viewfinder met 3.6 miljoen beeldpunten
  • touchscreen display
  • Nieuwe Nikon Z lensmount

 

| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering