Actie
€ 2.749,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Nikon Zf 40/2.0 Kit

Merk: Nikon

De Z f combineert nostalgie met geavanceerde technologieën en brengt ongeëvenaarde creativiteit binnen handbereik. Het retro ontwerp is geïnspireerd op de iconische filmcamera Nikon FM2 die in 1982 werd uitgebracht. De Z f is uitgerust met dezelfde EXPEED 7-beeldverwerkingsengine als die van de Nikon Z 9. De camera is zowel stijlvol als krachtig en beschikt over geavanceerde technologie, waaronder uitzonderlijke AF- en VR-prestaties. Hij is hiermee perfect voor mensen die hun volledige creatieve potentieel  willen uitdrukken in zowel foto’s als video’s.

Een retro ontwerp geïnspireerd op de iconische FM2
De geschiedenis van Nikon is duidelijk zichtbaar in de Z f. Het retro uiterlijk is geïnspireerd op de iconische FM2, wat je ook ziet aan de instelschijven, de ontspanknop en de toevoeging van het Nikon logo van de jaren ‘70 en ‘80. Alle instelschijven zijn van messing en met precisie gefreesd voor een hoogwaardig gevoel. Daarnaast kunnen beeldmakers naar eigen stijl kiezen uit zes exclusieve kleuropties, naast het volledig zwarte standaardmodel.

Nieuwe functies voor beeldcreatie
Naast de conventionele monochroom Picture Control is de Z f uitgerust met twee nieuwe Picture Controls: vlak monochroom en monochroom met diepe tonen. Het heeft een speciale zwart-witschakelaar, waarmee gebruikers eenvoudig naar zwart-witopnames kunnen schakelen. De camera is ook uitgerust met pixel-shift-opname functie die Nikon voor het eerst in de Z f  ondersteunt.

Superieure prestaties met geavanceerde technologieën
De Z f wordt aangedreven door de nieuwste EXPEED 7-beeldverwerkingsengine, waardoor een hoge ISO-capaciteit mogelijk is. Daarnaast beschikt de camera niet alleen over dezelfde negen soorten onderwerpherkenning zoals de Z 8, maar zijn ook de trackingprestaties bij gebruik van onderwerpherkenning verbeterd. De sensor is voorzien van vibratiereductie (VR) en verbeterde elektronische VR. Beide zorgen voor betere beeldkwaliteit bij het maken van opnamen bij weinig licht uit de hand.

Gevoeligere AF pixels
Gemakkelijker scherp stellen op het beoogde onderwerp, zelfs als dat onderwerp afsteekt tegen tegenlicht, weinig licht heeft of donker is.

EXPEED 7-beeldverwerkingsengine
Vermindert ruis in platte delen van onderwerpen en verhoogt de beeldkwaliteit.

Twee geheugenkaartsleuven
De één ondersteunt SD-kaarten en de ander micro SD-kaarten.

Stofbestending
Er is een dubbele coating gebruikt om de beeldsensor te beschermen tegen stof.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties