Actie
€ 1.999,00incl. BTW (21.00%)

Panasonic Lumix S5 Body

Merk: Panasonic

Zomeractie.
Bij aankoop van een Panasonic Lumix S5 Body of Kit ontvangt u nu 1 jaar extra fabrieksgarantie, voor een totale garantieduur van 3 jaar. U dient de aankoop van het actieproduct uiterlijk 31 oktober 2021 te registreren om gebruik te kunnen maken van de extra garantie. Deze promotie geldt voor aankopen t/m 30 september 2021.

  1. Maak een account aan op panasonic.nl.
  2. Kies voor de Lumix S5 zomeractie op de actiepagina.
  3. Klik op de link naar het actieformulier en volg het registratieproces.
  4. Rond het registratieproces succesvol af. U krijgt hiermee toegang tot het garantieverlengingscertificaat.

De LUMIX S5 brengt twee lijnen van bekroonde camera’s bij elkaar: het video-erfgoed van de LUMIX GH5 en de full-frame low-light kwaliteiten van de LUMIX S1 – gecombineerd in een uiterst compacte en lichtgewicht camerabehuizing. Dit maakt de LUMIX S5 de ultieme hybride systeemcamera voor zowel de gevorderde hobbyist als de professional. Naast hoogwaardige fotografische prestaties zijn de videobeelden van bioscoopkwaliteit in een body ter grootte van een LUMIX G camera. Hoewel de body uiterst compact en lichtgewicht is zijn er geen concessies gedaan op het gebied van ergonomie (OLED zoeker en vrijkantelbaarscherm), robuustheid (spatwater -en stofbestendig) en betrouwbaarheid (2x SD slot). De foto -en videoprestaties overstijgen je verwachtingen en zorgen voor ultieme creativiteit. Zo is de LUMIX S5 voorzien van een 24MP sensor zonder low-passfilter, krachtige DUAL I.S. beeldstabilisatie, een nieuwe AF en professionele videofeatures waaronder: 4K 60p, 4:2:2 10 bit, anamorphic en V-log. En dankzij de L-mount alliantie is de LUMIX S5 compatibel welke voor elke situatie een oplossing biedt.

  • Beeldkwaliteit: 24 MP-sensor zonder low-pass filter, 96MP hoge resolutie (JPEG & RAW) opname
  • Beeldstabilisatie: 5-assige in body stabilisatie tot 5 f-stops en DUAL I.S. tot 6.5 f-stops
  • Video: 4K 60p, HDR, Slow & Quick Video (1-180 fps FHD), 4K 30p 4: 2: 2 10 Bit intern en 60p via HDMI, v-log 14+ stops, Anamorphic, XLR-Dock (optioneel)
  • Autofocus: verbeterde AF, ogen / mens / dier-AF, tot -6 EV, 9 fps AFS,
  • Bediening: OLED-zoeker (2,4 MP, 120 fps, 0,74x), vrij kantelbaar touchscreen, joystick
  • Robuust : magnesium behuizing, spatwater –en stofbestendig, 2 kaartsloten (2x SD)
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering