Actie
€ 2.199,00incl. BTW (21.00%)

Panasonic Lumix S5 mark II Body

Merk: Panasonic

Met trots kondigt Panasonic aan dat het full-frame LUMIX S-assortiment wordt uitgebreid met twee revolutionaire camera's: de slanke matzwarte LUMIX S5IIX en de klassiek ogende LUMIX S5II. Deze L-Mount-camera's presteren fantastisch bij het vastleggen van foto's en video's en zijn ongelooflijk licht in gewicht. Beide modellen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest ambitieuze makers en bieden een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Beide modellen zijn voorzien van een nieuwe 24-megapixel 35mm full-frame CMOS-sensor en beeldprocessor. Het zijn de eerste LUMIX-camera's met een sensor die Hybrid Detection Auto-Focus ondersteunt. De nieuwe processor realiseert een superieure beeldkwaliteit en maakt video-opnames bij een hoge bitsnelheid mogelijk, vergelijkbaar met de LUMIX S1H. Beide camera’s zijn uitgerust met een nieuwe 24-megapixel sensor en een nieuwe beeldprocessor, welke is ontwikkeld door het L2 Technology- partnerschap van LEICA en LUMIX. Daarmee zijn de LUMIX S5II en S5IIX de eerste LUMIX-camera's met Hybrid Phase Detection Auto-Focus (PDAF).

De camera's maken gebruik van een nieuw Phase Hybrid AF-systeem dat PDAF combineert met Contrast Detect AF. Omdat het nieuwe systeem snel en betrouwbaar is en 779-area lichtmeting biedt, kan het onderwerpen detecteren in lastige omstandigheden zoals bij weinig omgevingslicht en tegenlicht. Is er eenmaal scherp gesteld op een onderwerp, dan zal de camera het onderwerp blijven volgen, zelfs als er zich andere bewegende voorwerpen in beeld bevinden. Continuous AF tijdens het zoomen1 en micro AF-aanpassingen zijn ook mogelijk.

Dankzij een groot aantal nieuwe en verbeterde functies leveren de LUMIX S5IIX en S5II werkelijk verbluffende foto- en videoprestaties, waaronder snelle burstopnames bij tot 9 fps met mechanische sluiter en 30 fps met elektronische sluiter (er kunnen 300 beelden worden vastgelegd). Ook beschikken beide camera’s over een 96-megapixel High Resolution Mode (JPEG/RAW) en Dual Native ISO-gevoeligheid, wat ruis onderdrukt en een maximale ISO-waarde van 51200 (204800 als gekozen wordt voor Extended) mogelijk maakt.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties