Actie
€ 2.699,00incl. BTW (21.00%)

Sony A7C Mark II 28-60mm Kit Zwart

Merk: Sony

Welcome to Alpha.
T/m 31 maart 2025 kunt u gebruik maken van een extra cashback op uw volgende lens-aankoop! Na aankoop en registratie van een geselecteerde Sony camera ontvangt u van Sony 3 unieke cashback-vouchers t.w.v. €100, deze voucher gebruikt u na  aankoop van een deelnemende Sony objectief. De cashback is tot 3 maanden inwisselbaar.

Voor verdere voorwaarden en het claimen van de cashback gaat u naar deze promotie-pagina: sony.nl/promo/welcome-to-alpha

Sony Studenten Cashback!
In de periode t/m 30 juni 2025 kunnen studenten gebruik maken van een cashback op geselecteerde Sony Alpha aankopen! Bekijk op de actie-pagina welke camera's en lenzen hiervoor in aanmerking komen.

Voor verdere voorwaarden en het claimen van de cashback gaat u naar deze promotie-pagina: sony.nl/promo/studentcashback

Het cashback bedrag voor dit product is €300!

Sony's Alpha 7C Mark II is een meesterwerk van technologie en design. Uitgerust met een full-frame beeldsensor met circa 33 effectieve megapixels, biedt dit apparaat ongeëvenaarde foto- en videoprestaties in een compact en lichtgewicht ontwerp. Met afmetingen van slechts ongeveer 12cm breed x 7cm hoog x 6cm diep en een gewicht van ongeveer 513gram, is de Alpha 7C Mark II de perfecte metgezel voor reis- en straatfotografie. Deze tweede generatie van de Alpha 7C-serie zet de traditie voort van het leveren van uitstekende prestaties in een compact formaat.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties