Actie
€ 1.799,00incl. BTW (21.00%)

Sony A7R Mark II Body

Merk: Sony

Welcome to Alpha.
T/m 31 maart 2022 kunt u gebruik maken van een extra cashback op uw volgende lens-aankoop! Bij aankoop van één van de geselecteerde Sony camera's ontvangt u een voucher van Sony t.w.v. €100 om te gebruiken bij aankoop van een deelnemende lens. Uw cashback claimt u via; deze link!

Deelnemende modellen: FX3, FX6V, A1, A9 serie, A7r serie, A7s serie, A7c, A7 Mark III, A7 Mark II, A6600, A6400, A6100 en A6000.

 

Sony’s nieuwe a7R II camera gebruikt innovatieve beeldtechniek met ‘s werelds eerste Back-Illuminated 35mm full-frame sensor.

 De nieuw ontwikkelde 42,4 MP back-illuminated CMOS-sensor is de geavanceerdste, veelzijdigste en hoogste resolutie full-frame beeldsensor die Sony heeft gemaakt, waardoor de a7R II een nieuw niveau in kwaliteit, gevoeligheid en reactiesnelheid bereikt. In het verleden moesten fotografen gedwongen kiezen tussen hoge resolutie en hoge snelheid. De nieuwe a7R II combineert beide opties dankzij de nieuwe sensor die een gapless on-chip lensontwerp combineert met een AR (anti-reflectie) coating op het glasoppervlak van de sensor.

De a7R II heeft een nieuwe zeer duurzame sluiter die 50% minder trilling genereert dan zijn voorganger. De camera kan ook worden ingesteld op Stil-opnamemodus om foto’s te maken zonder geluid te maken. De nieuwe beeldsensor is voorzien van 399 fasedetectie AF-punten – ‘s werelds breedste AF dekking op een full-frame sensor – die samenwerken met 25 contrast AF-punten die het scherp stellen ongeveer 40% sneller maken dan de vorige a7r.

Daarnaast is de camera uitgerust met een 5-assige beeldstabilisatie systeem dat is afgestemd op de hoge-resolutie van de sensor. Deze techniek is zowel geschikt om mee te fotograferen als voor video makers die hierdoor makkelijker uit de hand kunnen werken. De effecten van de stabilisatie kunnen worden bekeken via de live-weergave op de LCD of OLED zoeker van de camera.

De Sony a7R II camera kan films in 4K-kwaliteit (QFHD 3840×2160) op nemen. De camera maakt gebruik van de geavanceerde XAVC-S codec bij een hoge bitsnelheid van 100 Mbps tijdens 4K en 50 Mbps in full HD.

  • - 42 megapixel fullframe Exmor R BSI CMOS sensor
  • - Ultra HD 4K video-opname
  • - Zeer krachtige vijf-assige beeldstabilisatie
  • - Silent shutter mogelijkheid
  • - BIONZ X beeldprocessor
  • - Compatibel met E-mount objectieven
  • - 3.0" kantelbaar LCD display met 1.23 megapixel resolutie
  • - Body is voorzien van stof- en vochtbestendige afdichtingen
  • - 2.4 megapixel OLED elektronische viewfinder
  • - Ingebouwde wifi en NFC
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering