Actie
€ 479,00incl. BTW (21.00%)

Insta360 Ace Pro Camera

Merk: Insta360

De Insta360 Ace Pro is ontwikkeld in samenwerking met het befaamde merk Leica en heeft een toonaangevende 1/1,3" sensor die een nieuwe standaard zet in beeldprestaties. Deze actiecamera is een pionier in zijn klasse en kan verbluffende 8K-video's opnemen. De camera biedt ook 4K 120 bps video, 48MP foto's, PureVideo voor opnamen bij weinig licht en nog veel meer, waardoor het een veelzijdige tool is voor elk avontuur.

De Ace Pro zit boordevol unieke, intelligente opnamefuncties die worden aangestuurd door de nieuwste AI-technologie, zoals gebaren- en spraakbesturing, de AI Highlights Assistant en de op trefwoorden gebaseerde AI Warp-functie om de opname en bewerkingservaring verder te verbeteren. Ook heeft de Ace Pro een 2,4" flip touchscreen dat handig van pas komt bij het maken van vlogs.

De eersteklas 1/1,3" sensor van de Ace Pro vangt meer licht op en biedt een superieur dynamisch bereik, waardoor je verzekerd bent van hoge prestaties in uiteenlopende scenario's, bijvoorbeeld bij snel bewegende actie of in omstandigheden met weinig licht. De samenwerking met Leica brengt ongeëvenaarde expertise in optisch ontwerp en prestaties. 

De Ace Pro ondersteunt 8K-video, wat 400% meer resolutie biedt dan 4K en zorgt voor uitzonderlijke details. De 5 nm AI-chip en grotere sensor maken de PureVideo-modus mogelijk, die ruisonderdrukking, verbeterde helderheid, dynamisch bereik en een indrukwekkende stabilisatie  combineert en daarmee details nog beter vastlegt, zelfs bij nacht. Zodoende kun je de camera altijd gebruiken, of het nu donker of licht is. Overdag blinkt de Ace Pro uit door de ingebouwde Active HDR (High Dynamic Range)-functie. Dit geeft meer detail in de hoge lichten en schaduwen, en het levert daardoor levendigere beelden op. Verder biedt de Ace Pro een zeer nauwkeurige kleurechtheid.

Ace Pro heeft een uniek 'Stats Dashboard' dat kan worden geïntegreerd met Garmin apparatuur of een Apple Watch om in een video GPS- en snelheidsgegevens als overlay weer te kunnen geven. De AI Warp tool in het Insta360 'Shot Lab' voegt dynamische effecten toe aan video's op basis van zelf gemaakte trefwoorden.

De camera is waterdicht tot 10 meter en kan met een optionele duikbehuizing zelfs tot dieptes van 60 meter gebruikt worden. Hij werkt bij temperaturen tot -20°C en maakt gebruik van FlowState stabilisatie voor stabiele videos. De 360° Horizon Lock functie houdt video's ook waterpas onder snel bewegende dynamische omstandigheden. De camera kan snel worden opgeladen tot 80% in slechts 22 minuten. Volledig opladen kan in 46 minuten.

De Ace Pro heeft een 2,4" flip-touchscreen dat ideaal is bij het vloggen, het maken van selfies of het filmen vanuit uitdagende opnamehoeken. Dankzij een magnetisch montagesysteem kun je de camera snel opstellen en accessoires verwisselen. De camera biedt op alle vlakken verbeterde prestaties dan wat tot nu toe voor mogelijk werd gehouden in een actioncam. 

  • 2x optische zoom zonder kwaliteitsverlies.
  • Besturing met gebaren om opnames te starten en stoppen of foto's te maken.
  • Annuleer opnames direct, om overbodige bestanden te beperken.
  • Opname pauzeren / hervatten: voor continue bestandsopname.
  • Live momentopname: maak foto's met hoge resolutie terwijl je een video opneemt.
  • AI Highlights Assistant detecteert automatisch piekmomenten voor in-camera weergave, zodat makers spannende momenten kunnen samenvoegen tot een samenvatting of hun favorieten kunnen selecteren.
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties