Actie
€ 679,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

Merk: DJI

Deze derde generatie Pocket heeft een 1-inch sensor, 4K- video, 2-inch roterend display, full-pixel scherpstelling en 10-bit opname. Daarnaast verschijnt de draadloze microfoon DJI Mic 2. Deze microfoon werkt op batterijen en wordt met magneten vastgeklikt op de kleding van de vlogger of geïnterviewde en kan zonder externe ontvanger wordengebruikt met de Pocket 3.

Het roterende 2-inch display fungeert daarbij als aan/uit-schakelaar. Het beeldscherm biedt een weergavegebied dat 4,7x groter is dan dat van de DJI Pocket 2, en ondersteunt het volledige 100% P3-gamma. De 1.0"-Type beeldsensor verbetert de prestaties bij weinig licht en kan 4K-video opnemen met maximaal 120 fps. Opnemen kan in D-Log M, 10-Bit en HLG. De 3-assige gimbal beschikt ook over ActiveTrack 6.0 met Face Detect en dynamische kadrering, zodat het gezicht/gevolgde onderwerp niet in het midden van het beeld hoeft te staan.

Het apparaat zelf heeft een array met drie microfoons voor het streamen / opnemen van omni- directionele stereo-opnamen. De optie van de DJI Mic 2 maakt het mogelijk om draadloos zuivere audio van een presentator vast te leggen en de mogelijkheid om de camera op afstand te starten en te stoppen. De Osmo Pocket 3 en draadloze Mic 2 zijn los en als bundel verkrijgbaar.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties