Actie
€ 649,00incl. BTW (21.00%)

Sony ZV-1F

Merk: Sony

YouTube vlogs, Instagram reels, Twitch streams, TikTok video’s - ze zijn niet meer weg te denken in het digitale medialandschap. Om deze content naar een hoger niveau te tillen en dit voor iedereen toegankelijk te maken introduceert Sony de compacte en milieubewuste ZV-1F vlogcamera.

Deze camera weegt slechts 229 gram, is uitgerust met Sony’s nieuwste cameratechnologie en biedt eenvoudige connectiviteit om snel te kunnen delen met alle sociale netwerken via de Imaging Edge Mobile Plus-app. Het is kortom dé camera voor vloggers en content creators. Zo kan de content creator zich volledig focussen op de storytelling en doet de ZV-1F de rest. 

Het toestel beschikt ook over een Product Showcase-instelling. Product Showcase: garandeert een snelle en vloeiende focusovergang tussen het gezicht van de presentator en het object dat voor de lens is geplaatst. Het is daardoor niet meer noodzakelijk om via een handbeweging voor het product de camera scherp te laten stellen. Deze functie is perfect voor bijvoorbeeld het maken van product reviews. De ZV-1F is verder voorzien van een zelfontspanner en opnamelamp om nog eenvoudiger videocontent te maken.

Ultra-wide primelens
De ZV-1F is ontworpen om elk object uitstekend in beeld te brengen. De ultra-wide primelens van 20mm garandeert optimale selfie-opnamen en een breed gezichtsveld. De vlogcamera biedt ook achtergrond-bokeh voor foto en video om objecten nog beter uit te lichten of een zachtere uitstraling te creëren.

Soft skin effect
Bij het maken van zowel foto’s als video’s, is er een ‘Soft Skin Effect’-optie beschikbaar. Deze optie maakt rimpels gladder tijdens het opnemen van video en creëert een natuurlijk huidtinteffect voor foto's.

Eye AF voor mensen en dieren
Met de ZV-1F komt alles nauwkeuriger scherp in beeld. De camera beschikt over Eye AF voor zowel mensen als dieren, zodat de autofocus kan blijven fixeren op gezicht en ogen. Met deze tool kan de content creator bijvoorbeeld haarscherpe content van zijn of haar huisdier maken. De camera stelt volledig automatisch scherp op het oog van het dier waardoor de foto altijd scherp is. Eye AF kan eenvoudig op een ander object ingesteld worden via het touchscreen van de camera.  

Face priority AE
Face Priority AE past automatisch de helderheid aan tijdens opnamen, zodat gezichten met optimale helderheid kunnen worden vastgelegd, zelfs in situaties waarin het licht verandert.

Beeldstabilisatie
De ZV-1F beschikt over (elektronische) beeldstabilisatie in Active Mode voor het opnemen van video’s. Deze Active Mode zorgt ervoor dat het beeld scherp blijft onder alle omstandigheden.

Uitstekend geluid
Ook geluid van hoge kwaliteit is essentieel voor het vastleggen van perfecte content. Een directionele 3-capsule-microfoon en een windscherm zorgen voor heldere spraakopnamen en weinig ruis in omgevingen waar veel wind staat.

Lees meer..
Lees minder
Articelcode:ZV-1F
Lensvatting:Ingebouwde lens, Zeiss Tessar 20/2.0 T*
Beeldverhouding:3:2
Aantal pixels:20,1 megapixel
Sensor formaat:1.0" Type
Stabilisatie:Digitale Active Steady Shot
Pixelshift:Nee
ISO gevoeligheid:ISO 125-12.800
Optische zoeker (OVF):Nee
Digitale zoeker (EVF):Nee
MeetzoekerNee
Monitor resolutie:921.600 dots
Elektronische sluiter:Ja
Sluitertijden:1/4" - 1/32.000ste
Burstsnelheid:3,5 bps
Videoresolutie:4K
Videoframerate:120bps
Videoprofielen:Standaard, LOG
USB C/Mini/Micro:USB-C
HDMI Full/Mini/Micro:HDMI-micro
Microfoon ingang:Ja, 3.5mm
Koptelefoon uitgang:Nee
Draadloos verbinden:Ja
Gewicht:256gram
Media:SDXC, SDHC
Kaartsloten:1x
Accu:NP-BX1
Meegeleverd:Oplaadbare accu (NP-BX1), Type-C-USB-kabel (USB2.0), windscherm, windscherm-adadapter, handleiding
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties