Actie
€ 2.999,00incl. BTW (21.00%)

Sony ZV-E1 & 28-60mm Kit

Merk: Sony

Welcome to Alpha.
T/m 31 maart 2025 kunt u gebruik maken van een extra cashback op uw volgende lens-aankoop! Na aankoop en registratie van een geselecteerde Sony camera ontvangt u van Sony 3 unieke cashback-vouchers t.w.v. €100, deze voucher gebruikt u na  aankoop van een deelnemende Sony objectief. De cashback is tot 3 maanden inwisselbaar.

Voor verdere voorwaarden en het claimen van de cashback gaat u naar deze promotie-pagina: sony.nl/promo/welcome-to-alpha

Sony Zomer Cashback!
Kom maar op met de zomer! Deze promotie is geldig binnen de periode van 1 mei t/m 31 juli 2024. Voor het indienen van de cashback en de voorwaarden gaat u naar: sony.nl/deals-aanbiedingen

Geldige Camera's:
Cashback:
A9 II €300
A7s III €300
A7r V €400
A7r IV(a) €300
A7 IV G (24-105 Kit) €500
A7 IV (Body of 28-70 Kit) €300
A7 III G (24-105 Kit) €500
A7 III (Body of 28-70 Kit) €300
A7c (Body of 28-60 Kit)

€200
ZV-E1 (Body of 28-60 Kit) €300
FX3 €300
FX30

€200
RX-100 VII €100
ZV-1 II €100

Sony Studenten Cashback!
In de periode t/m 30 juni 2025 kunnen studenten gebruik maken van een cashback op geselecteerde Sony Alpha aankopen! Bekijk op de actie-pagina welke camera's en lenzen hiervoor in aanmerking komen.

Voor verdere voorwaarden en het claimen van de cashback gaat u naar deze promotie-pagina: sony.nl/promo/studentcashback

Het cashback bedrag voor dit product is €300!

Maak kennis met de nieuwste Sony ZV-E1. Deze camera bevat unieke functies voor cinematic content en veeleisende videomakers die op zoek zijn naar gear voor de beste opnamen.

De ZV-E1 is een compactcamera met een geavanceerde full-frame sensor voor opnamen in 4K 60p, een unieke AI Chip voor snelle en accurate autofocus die meerdere objecten herkent en professionele geluidskwaliteit produceert.
De camera beschikt ook over de nieuwste vlogfuncties van Sony, zoals Productshowcase of onze oplossing voor rechtstreeks streamen in 4K waardoor content maken gebruiksvriendelijker wordt. Voor het eerst kun je je avonturen in bioscoopkwaliteit vastleggen dankzij onze unieke instellingen voor filmische vlogs en het professionele beeldprofiel S-CINETONE. Met onze nieuwe framestabilisatie en stabilisatie in de behuizing krijg je extreem stabiele beelden. 

Creëer je allerbeste content met de Sony ZV-E1 en maak opnamen als een echte professional content creator.

Professionele Full-Frame Kwaliteit
Maak cinematic content met professionele full-frame 4K 60p beeldkwaliteit voor volledige creatieve vrijheid, zelfs in situaties met zeer weinig licht. Maak eenvoudig videocontent en gebruik de filmische uitstraling van S-CINETONE- en cinematic vlogprofielen. Je kunt met de Sony ZV-E1 via een gratis firmware-update ook filmische 4K 120p slow motion- opnamen maken net als met een professionele camera.

De kracht van AI
Dankzij de speciale AI- chip heeft deze content creator camera geavanceerde autofocusfuncties zoals de detectie van menselijke ogen, dieren, vogels, insecten, auto's, vliegtuigen en treinen waardoor je beelden altijd haarscherp zijn. Daarnaast vind je nieuwe functies op de camera zoals automatisch framing en framestabilisatie waardoor je onderwerp altijd stabiel en in het midden van het beeld wordt weergegeven.

Gemaakt voor Content-Creatie
De ZV-E1 bevat functies om eenvoudig hoogwaardige content te creëren, zoals een bokeh- switch die de achtergrond vervaagt en de Productshowcase functie voor reviewers die zeker willen weten dat hun product scherp voor de camera wordt weergegeven. Dankzij het draaibare touchscreen en de tally light was het nog nooit zo makkelijk om te vloggen en professionele content te creëren.

Gemaakt om mee te Filmen
Met de functies op deze 4K- camera kun je echt mooie films maken. Onze nieuwste functie focus breathing compensatie verwijdert elke beeldhoekverandering als er wordt scherpgesteld op verschillende afstanden (werkt alleen op lenzen van Sony), daarnaast kun je eigen LUT importeren zodat je snel het eindresultaat kunt bekijken en meer.

Deel je Content met de Wereld
Koppel je camera van Sony via onze nieuwste app gemakkelijk met je smartphone en zet je hoogwaardige clips over naar je telefoon. Bovendien kun je met deze camera tot 4K 30p of Full HD 60p streamen zonder dat je een capture card of meer software nodig hebt.

Lees meer..
Lees minder
Articelcode:ZVE1LBDI.EU
Lensvatting:Sony E-vatting
Aantal pixels:12.1 megapixels
Sensor formaat:Full-Frame
Sensor type:BSI
Stabilisatie:Ja, IBIS
Pixelshift:Nee
ISO gevoeligheid:ISO 80-409.600
Optische zoeker (OVF):Nee
Digitale zoeker (EVF):Nee
MeetzoekerNee
Mechanische sluiter:Nee
Elektronische sluiter:Ja
Centraal sluiter:Nee
Videoresolutie:4K, Full-HD
Videoframerate:Tot maximaal 60bps, 120bps gepland via firmware-update
Videoprofielen:S-Log, HLG, S-Cinetone, Standard
USB C/Mini/Micro:USB-C
HDMI Full/Mini/Micro:Micro
Microfoon ingang:Ja
Koptelefoon uitgang:Ja
Draadloos verbinden:Ja
Gewicht:483gram incl accu en geheugenkaart
Media:SD UHS-II
Kaartsloten:1x
Accu:1x Sony NP-FZ100
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties