two colomns

Cokin

Cokin-P-Adapterring--52mm

Cokin P Adapterring 52mm

De P-52 adapterring van Cokin is geschikt voor objectieven met een 52mm filter diameter. De adapterring wordt op de zelfde manier geplaatst als een filter. Vervolgens is het mogelijk om over deze adapterring een filterhouder te schuiven waar de verschillende filters in geplaatst kunnen worden.

€ 9,95Meer info
Cokin-P-Adapterring--55mm

Cokin P Adapterring 55mm

De P-55 adapterring van Cokin is geschikt voor objectieven met een 55mm filter diameter. De adapterring wordt op de zelfde manier geplaatst als een filter. Vervolgens is het mogelijk om over deze adapterring een filterhouder te schuiven waar de verschillende filters in geplaatst kunnen worden.

€ 9,95Meer info
Cokin-P-adapterring-58mm

Cokin P adapterring 58mm

De P-58 adapterring van Cokin is geschikt voor objectieven met een 58mm filter diameter. De adapterring wordt op de zelfde manier geplaatst als een filter. Vervolgens is het mogelijk om over deze adapterring een filterhouder te schuiven waar de verschillende filters in geplaatst kunnen worden.

€ 9,95Meer info
Cokin-P-adapterring-62-mm

Cokin P adapterring 62 mm

De P-62 adapterring van Cokin is geschikt voor objectieven met een 62mm filter diameter. De adapterring wordt op de zelfde manier geplaatst als een filter. Vervolgens is het mogelijk om over deze adapterring een filterhouder te schuiven waar de verschillende filters in geplaatst kunnen worden.

€ 9,95Meer info
Cokin-P-adapterring-67-mm

Cokin P adapterring 67 mm

De P-67 adapterring van Cokin is geschikt voor objectieven met een 67mm filter diameter. De adapterring wordt op de zelfde manier geplaatst als een filter. Vervolgens is het mogelijk om over deze adapterring een filterhouder te schuiven waar de verschillende filters in geplaatst kunnen worden.

€ 9,95Meer info
Cokin-P-adapterring-72-mm

Cokin P adapterring 72 mm

De P-72 adapterring van Cokin is geschikt voor objectieven met een 72mm filter diameter. De adapterring wordt op de zelfde manier geplaatst als een filter. Vervolgens is het mogelijk om over deze adapterring een filterhouder te schuiven waar de verschillende filters in geplaatst kunnen worden.

 

€ 9,95Meer info
Cokin-Adapterring--P-77-mm

Cokin-Adapterring -P-77-mm

De P-77 adapterring van Cokin is geschikt voor objectieven met een 77mm filter diameter. De adapterring wordt op de zelfde manier geplaatst als een filter. Vervolgens is het mogelijk om over deze adapterring een filterhouder te schuiven waar de verschillende filters in geplaatst kunnen worden.

 

€ 9,95Meer info
Cokin-Adapterring--P-82-mm

Cokin-Adapterring -P-82-mm

De P-77 adapterring van Cokin is geschikt voor objectieven met een 77mm filter diameter. De adapterring wordt op de zelfde manier geplaatst als een filter. Vervolgens is het mogelijk om over deze adapterring een filterhouder te schuiven waar de verschillende filters in geplaatst kunnen worden.

 

€ 9,95Meer info
Cokin-Filter-houder-P-serie

Cokin Filter houder P-serie

Deze filterhouder heeft u nodig voor het gebruik van Cokin P camerafilters. U klikt het filter in de filterhouder. De filterhouder wordt middels een montagering (apart aan te schaffen) aan het schroefdraad van de cameralens bevestigd.

Deze filterhouder biedt plaats aan max. 3 filters.

€ 9,95Meer info
Cokin-P152-NEUTRAL-GREY-ND2--03

Cokin P152 NEUTRAL GREY ND2 (0.3)

Geef uw opnames een mooi effect met het Cokin ND4 grijs filter.

Het filtersysteem kunt u gebruiken met de Cokin BP- 400filterhouder en de adapter-ring voor uw lens.

€ 24,95Meer info
Cokin-P153-NEUTRAL-GREY-ND4-06

Cokin P153 NEUTRAL GREY ND4 (0.6)

Geef uw opnames een mooi effect met het Cokin ND4 grijs filter.

Belangrijk:
Het filtersysteem kunt u gebruiken met de Cokin filterhouder en de adapter-ring voor uw lens.

€ 24,95Meer info
Cokin-P154-NEUTRAL-GREY-ND8-09

Cokin P154 NEUTRAL GREY ND8 (0.9)

Geef uw opnames een mooi effect met het Cokin ND8 grijs filter.

Het filtersysteem kunt u gebruiken met de Cokin BP-400 filterhouder en de adapter-ring voor uw lens.

€ 22,50Meer info
Cokin-P121-NEUTRAL-GREY-G2--ND8-09

Cokin P121 NEUTRAL GREY G2 (ND)8 (0.9)

Het Cokin Filter P121 Graduated Grey G2 ND8 (0.9)produceert een grijs neutraal verloopeffect en kan gebruikt worden om het licht dat door het objectief op de sensor valt te verminderen, waardoor u meer controle krijgt over de belichting en scherptediepte zonder de kleur te beïnvloeden. Cokin filters zijn vervaardigd uit organisch glas en zorgen voor een optimale doorgifte van het licht voor een hoge beeldkwaliteit. De filters zijn bijzonder licht in gewicht en zijn zeer goed bestand tegen schokken en vallen. Het filter is 85x85mm groot en is compatibel met de Cokin P filterhouder.

€ 22,95Meer info
Cokin-P121S-NEUTRAL-GREY-G2-SOFT-ND8-09

Cokin P121S NEUTRAL GREY G2-SOFT (ND8) (0.9)

Het Cokin Filter P121S Graduated Grey G2 Soft ND8 (0.9)produceert een neutraal grijs verloopeffect en kan gebruikt worden om het licht dat door het objectief op de sensor valt te verminderen, waardoor u meer controle krijgt over de belichting en scherptediepte zonder de kleur te beïnvloeden. Cokin filters zijn vervaardigd uit CR-39 organisch glas en zorgen voor een optimale doorgifte van het licht voor een hoge beeldkwaliteit. De filters zijn bijzonder licht in gewicht en zijn zeer goed bestand tegen schokken en vallen. Het filter is 85x85mm groot en is compatibel met de Cokin P filterhouder.

€ 22,95Meer info
Cokin-P121M-NEUTRAL-GREY-G2-MEDIUM-ND4-06

Cokin P121M NEUTRAL GREY G2-MEDIUM (ND4) (0.6)

Het Cokin Filter P121M Graduated Grey G2 Medium ND4 (0.6) produceert een neutraal grijs verloopeffect en kan gebruikt worden om het licht dat door het objectief op de sensor valt te verminderen, waardoor u meer controle krijgt over de belichting en scherptediepte zonder de kleur te beïnvloeden. Cokin filters zijn vervaardigd uit CR-39 organisch glas en zorgen voor een optimale doorgifte van het licht voor een hoge beeldkwaliteit. De filters zijn bijzonder licht in gewicht en zijn zeer goed bestand tegen schokken en vallen. Het filter is 85x85mm groot en is compatibel met de Cokin P filterhouder.

€ 22,95Meer info
Cokin-P164-Circular-Polarisatie

Cokin P164 Circular Polarisatie

Het Cokin Filter P164 Circular Polarisatie filter heeft bijzondere eigenschappen die vaak voor speciale situaties gebruikt wordt. Doordat het CP-filter wat blauwer is in vergelijking met een UV-filter treedt er lichtverlies op. Het wordt daarom aangeraden om dit filter niet binnen of in donkere situaties te gebruiken. Het CP-filter kunt u gebruiken voor het maken van landschapsfoto's. Door aan het filter te draaien kunt u kleur van de lucht beïnvloeden. U kunt zelf bepalen hoe blauw u uw lucht wilt hebben. Ook kunt u de spiegeling van het wateroppervlak beïnvloeden zodat u "de diepte" in kunt fotograferen. Een andere mogelijkheid is om spiegeling in ramen te verwijderen.

€ 64,95Meer info
Cokin-3-Graduated-ND-Filters-Kit-H300-02

Cokin 3 Graduated ND Filters Kit H300-02

De Cokin Graduated ND Filter Kit H300-02 is een complete set met drie verschillende P-serie grijsverloopfilters voor landschapsfotografie. De filters hebben een hard verloop in het midden en hebben allemaal een andere dichtheid. Het P121L Graduated Grey G2 Light ND2 houdt één stop licht tegen, het P121M Graduated Grey G2 Medium ND4 filter houdt twee stops licht tegen en het P121 Graduated Grey G2 ND8 filter houdt drie stops licht tegen.

Toepassing en materialen
Met behulp van grijsfilters kunt u lange sluitertijden gebruiken waardoor u bijvoorbeeld een wolkenlucht of wateroppervlak vloeiend en zacht kunt maken, of voorbijlopende mensen uit beeld kunt laten "verdwijnen". U kunt de sluitertijd op een innovatieve en creatieve manier beïnvloeden. De filters in deze H300-02 kit zijn vervaardigd uit organisch glas en zorgen voor een optimale doorgifte van het licht voor een hoge beeldkwaliteit. De filters zijn bijzonder licht in gewicht en zijn zeer goed bestand tegen schokken en vallen. Met een afmeting van 85 bij 85 millimeter is deze Graduated ND Filter kit compatibel met de optionele Cokin P-serie filterhouder.

 

Meegeleverde accessoires

- Cokin P121L filter
- Cokin P121M filter
- Cokin P121 filter

€ 59,95Meer info
Cokin-Full-ND-Filters-Kit-H300-01

Cokin Full ND Filters Kit H300-01

Deze Cokin Filter H300-01 Full ND Kit bevat drie hoge kwaliteit Cokin full ND-grijsfilters. Een grijsfilter is erg populair onder landschaps- en architectuurfotografen. Met deze grijsfilters kunt u lange sluitertijden gebruiken waardoor u bijvoorbeeld een wolkenlucht of wateroppervlak vloeiend en zacht kunt maken, of voorbijlopende mensen uit beeld kunt laten "verdwijnen". U kunt de sluitertijd op een innovatieve en creatieve manier beïnvloeden. Bovendien kunt u portretten vastleggen in een omgeving met veel licht zonder de ISO van uw camera hoger te moeten zetten.

- Cokin Filter P152 Neutral Grey ND2 (0.3)
- Cokin Filter P153 Neutral Grey ND4 (0.6) 
- Cokin Filter P154 Neutral Grey ND8 (0.9)

€ 54,95Meer info
Cokin-Gradual-ND-Kit-H3HO-25

Cokin Gradual ND Kit H3HO-25

De Cokin Gradual ND Kit H3HO-25 is een gradueel grijsfilterkit om de lichtintensiteit binnen een scène in evenwicht te brengen. Dit geldt vooral in situaties waar u geen totale controle over het licht heeft, zoals in fel contrasterende landschappen.

Vaak zal bij hevig zonlicht de lucht gaan uitbijten en de voorgrond te donker worden waardoor details verloren gaan. Het Coking gradueel grijsfilter heft het verschil in lichtintensiteit op waardoor een evenwichtige belichting verkregen wordt.

- ND2 - P121L - 2X licht: start met dezelfde neutral density als de 120 maar het grijs verloopt bijna van
de rand en geleidelijk naar transparant. Eén stop compensatie
- ND4 - P121M - 4X middel: hetzelfde geleidelijke verloop als de 121L maar met 2x de intensiteit. Vereist twee stops compensatie
- ND8 - P121S - 8X zacht: twee keer de intensiteit van de 121M en het grijs verloopt tot 3/4 van het filter. Vereist drie stops compensatie. 

Kenmerken

- Behoud van de hoge beeldkwaliteit
- De filters hebben een formaat van 85 x 85 mm
- Inclusief Cokin P filterhouder

€ 69,95Meer info
Cokin-NUANCES-ND32---5-f-stops-P-serie

Cokin NUANCES ND32 - 5 f-stops P serie

Het Cokin Nuances ND32 filter van mineraalglas introduceert een innovatieve technologie wat betreft het produceren van filters. Er is een volledig vernieuwd coatingsproces ontwikkeld om u te verzekeren van uniforme kleuren. Een nano metaallegering is aangebracht aan beide zijdes van het filter dat is gemaakt van zeer sterk getemperd Schott glas. Dit type glas staat bekend om zijn hoge lichttransmissie en lage reflectie. Het resultaat is een prachtige neutraliteit, volledig vrij van infrarood vervuiling.

Het Nuances ND filter is geschikt voor het maken van lange sluitertijd foto's of bij het verminderen van de scherptediepte bij het filmen. Het filter vangt letterlijk het licht op zonder hierbij afbreuk te doen aan de kleuren in uw opnames. Het filter wordt geleverd inclusief een foamring die bedoeld is om tussen het filter en de filterhouder te plaatsen. Deze ring voorkomt strooilicht. Nuances filters zijn zo ontworpen dat ze met elkaar te combineren zijn zonder een kleurzweem te krijgen. Ook kunt u de filters combineren met de andere soorten filters uit het creatieve filtersysteem van Cokin, ideaal voor als u wil experimenteren met een meervoudige filter-setup!

- Densiteit: 1.5 (5-stops)
- Compatibel met de Cokin P filterhouder
- Gemaakt van Schott glas B270
- Afmeting: 84 x 84mm

€ 99,00Meer info
Cokin-NUANCES-ND256---8-f-stops-P-serie

Cokin NUANCES ND256 - 8 f-stops P serie

Het Cokin Nuances ND256 filter van mineraalglas introduceert een innovatieve technologie wat betreft het produceren van filters. Er is een volledig vernieuwd coatingsproces ontwikkeld om u te verzekeren van uniforme kleuren. Een nano metaallegering is aangebracht aan beide zijdes van het filter dat is gemaakt van zeer sterk getemperd Schott glas. Dit type glas staat bekend om zijn hoge lichttransmissie en lage reflectie. Het resultaat is een prachtige neutraliteit, volledig vrij van infrarood vervuiling.

Het Nuances ND filter is geschikt voor het maken van lange sluitertijd foto's of bij het verminderen van de scherptediepte bij het filmen. Het filter vangt letterlijk het licht op zonder hierbij afbreuk te doen aan de kleuren in uw opnames. Het filter wordt geleverd inclusief een foamring die bedoeld is om tussen het filter en de filterhouder te plaatsen. Deze ring voorkomt strooilicht. Nuances filters zijn zo ontworpen dat ze met elkaar te combineren zijn zonder een kleurzweem te krijgen. Ook kunt u de filters combineren met de andere soorten filters uit het creatieve filtersysteem van Cokin, ideaal voor als u wil experimenteren met een meervoudige filter-setup!

- Densiteit: 2.4 (8-stops)
- Compatibel met de Cokin P filterhouder
- Gemaakt van Schott glas B270
- Afmeting: 84 x 84mm

€ 99,00Meer info
Cokin-NUANCES-ND1024---10-F-stops-P-serie

Cokin NUANCES ND1024 - 10 F-stops P serie

Het Cokin Nuances ND1024 filter van mineraalglas introduceert een innovatieve technologie wat betreft het produceren van filters. Er is een volledig vernieuwd coatingsproces ontwikkeld om u te verzekeren van uniforme kleuren. Een nano metaallegering is aangebracht aan beide zijdes van het filter dat is gemaakt van zeer sterk getemperd Schott glas. Dit type glas staat bekend om zijn hoge lichttransmissie en lage reflectie. Het resultaat is een prachtige neutraliteit, volledig vrij van infrarood vervuiling.

Het Nuances ND filter is geschikt voor het maken van lange sluitertijd foto's of bij het verminderen van de scherptediepte bij het filmen. Het filter vangt letterlijk het licht op zonder hierbij afbreuk te doen aan de kleuren in uw opnames. Het filter wordt geleverd inclusief een foamring die bedoeld is om tussen het filter en de filterhouder te plaatsen. Deze ring voorkomt strooilicht. Nuances filters zijn zo ontworpen dat ze met elkaar te combineren zijn zonder een kleurzweem te krijgen. Ook kunt u de filters combineren met de andere soorten filters uit het creatieve filtersysteem van Cokin, ideaal voor als u wil experimenteren met een meervoudige filter-setup!

- Densiteit: 3 (10-stops)
- Compatibel met de Cokin P filterhouder
- Gemaakt van Schott glas B270
- Afmeting: 84 x 84mm

€ 99,00Meer info

Winkel categorie menu

Bij de aanschaf van al onze fotocamera's, videocamera's en accessoires kunt u gebruik maken van internationale en veilige betalingsmogelijkheden.
Copyright Foto Rembrandt Maastricht © 2010 - 2020
Bekijk de desktop versie