Actie
€ 809,00incl. BTW (21.00%)

Bynolyt Spacelyt T80 ED Body

Merk: Bynolyt

Door zijn prijs en kwaliteit is deze prachtige telescoop een geduchte concurrent voor zijn collegae. Immers hij biedt een scherp, perfect kleurgetrouw en helder beeld voor een heel scherpe prijs. De basis van zijn kwaliteit ligt onder andere in het gebruik van zogenaamd Extra Low Dispersion glas, glas met een heel lage kleurdispersie oftewel kleurschifting. Daardoor is de optiek erg goed kleur gecorrigeerd, nog veel beter dan standaard achromatisch optiek. U ziet met de T80 ED geen kleurranden langs het door u bekeken object, zodat u een contrastrijker, scherper en kleur-
getrouwer beeld heeft. Alle optiek is voorzien van meerlaagscoatings, waardoor inwendige reflecties zijn geëlimineerd met een mooie beeldhelderheid tot gevolg. Het 80 mm objectief is een forse lichtverzamelaar, zodat u ook in de schemering nog uitstekend kunt waarnemen.
Het oculair van de T80 ED heeft een 45 graden inkijkhoek en is draaibaar om zijn as, zodat u onder elke inkijkhoek kunt observeren. Meestal wordt de telescoop gebruikt in combinatie met een 20-60x zoomoculair, maar een 22x oculair (met zeer grote vrije oogafstand van 33 mm en een gezichtsveld van 42 meter op 1000 meter) en een 30x oculair zijn ook los leverbaar. In combinatie met het 80 mm objectief heeft u daarmee een mooi lichtsterk instrument, dat u ook bij weinig licht niet in de steek laat.

De Spacelyt T80 ED heeft een sterke body van lichtgewicht kunststof. De telescoop is volkomen waterdicht, dus stromende regen is geen enkel probleem. Bovendien hebben de constructeurs er alles aan gedaan om een lichte, handzame en zo compact mogelijke korte bouw te realiseren wat natuurliefhebbers, die de telescoop dagenlang mee moeten sjouwen in het veld, zeker zal aanspreken. Bij de T80 ED kan ook een optische foto adapter worden geleverd, waarmee u uw telescoop in een handomdraai kunt omtoveren in een 1000 mm telelens voor kleinbeeldfotografie.
U heeft daarvoor, een voor uw camera geschikte, los verkrijgbare T2-adapter nodig.

Lees meer..
Lees minder
Vergotingsfactor:31,5-17
Lensdiameter:17,5-17
Lichttransmissie:1360
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering