Actie
€ 1.675,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Leica Trinovid 10x40 leathered black

Merk: Leica

De nieuwe Leica Trinovid, een iconische kijker met moderne technologie.

Deze nieuwe Trinovid kijkers zetten het klassieke en tijdloze design voort van de eerste Leica Trinovid verrekijker uit 1958. Toen was dat een mijlpaal in de ontwikkeling van verrekijkers. Voor het eerst was een kijker zeer compact, had het interne scherpstelling en een zeer hoge beeldkwaliteit.  Nu 60 jaar later heeft Leica Sport Optics een nieuwe en nog verder verbeterde versie van de Trinovid ontwikkeld. 

Zo is de Leica Trinovid 10x40, met slechts 600 gram, een van de lichtste in zijn klasse. Hiermee is het dé ideale kijker voor op reis, wandelen en in de natuur. Een andere praktische eigenschap is de brede kijkhoek van 110 meter op 1000 meter.

De nieuwe Leica Trinovid is beschikbaar in drie vergrotingen: 7x35, 8x40 en 10x40. Er kan daarnaast gekozen worden uit een rubberen of lederen bekleding. Tot slot kan bij de lederen bekleding nog gekozen worden uit zwart of zilver geanodiseerde aluminium gedeeltes van de behuizing. Hierdoor kan iedereen zelf zijn kijker kiezen die past bij zijn toepassing en eigen voorkeuren.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering