Actie
€ 869,00incl. BTW (21.00%)

Zeiss Conquest HD 8x32

Merk: Zeiss

Zeiss OLD for NEW, trade-in Cashback.
Binnen de periode van 24-01-2023 t/m 30-04-2023 kunt u na aanschaf van een deelnemende Zeiss verrekijker en inruil van uw oude verrekijker gebruik maken van een cashback regeling t.w.v. €100. Voor het indienen van de cashback en de voorwaarden gaat u naar: tradein.zeiss.com

Voor Zeiss is duurzaamheid en in het bijzonder het verantwoord gebruik van grondstoffen zeer belangrijk. Ingezonden verrekijkers worden beoordeeld en - indien mogelijk - gerepareerd. Partner in deze promotie, Vogelbescherming/Birdlife International, gebruikt ze vervolgens voor hun 'Kijkers voor Kijkers'-programma, in o.a. Afrika en Azië, voor een goed doel op scholen of natuurorganisaties om ze enthousiast te maken voor natuur en natuurobservatie.

Zo werkt het:

  1. U koopt bij ons een van de geselecteerde ZEISS-verrekijkers (online of offline).
  2. U registreert de aankoop online op de website Tradein.ZEISS.com en uploadt het aankoopbewijs. Een gratis retourlabel voor het oude apparaat kan daar dan direct worden uitgeprint.
  3. U stuurt de oude kijker naar Zeiss-partner TechProtect.
  4. Controle van het oude apparaat wordt uitgevoerd door TechProtect.
  5. Uitbetaling van de cashback volgt binnen enkele weken.

De goed uitgebalanceerde Conquest® HD verrekijker biedt uitstekende prestaties voor een fantastische jaagervaring. Een verrekijker die qua vormgeving, ergonomie en optiek niets te wensen overlaat tegen een ongelooflijk aantrekkelijke prijs.

De Conquest HD 8x32 is een bijzonder licht model dat uitermate geschikt is om wild overdag te observeren. Dankzij de compacte vormgeving is het een handige verrekijker voor lastige terreinen. De 8x vergroting biedt een goed overzicht en een rustig beeld. Dankzij de close-focus-afstand van slechts 1,5 meter kunt u van heel dichtbij genieten van scherpe beelden in heldere kleuren. De 8x32 voldoet aan alle ergonomische vereisten: het scherpstelwiel is zeer gunstig geplaatst, waardoor dit altijd snel en eenvoudig gebruikt kan worden.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering