Actie
€ 2.469,00incl. BTW (21.00%)

Zeiss Victory SF 8x42 Zwart

Merk: Zeiss

Zeiss Voorjaars Promotie
T/m 30 juni 2022 gratis ZEISS Cleaning Kit t.w.v. € 30 met couponcode GRATISZEISSKIT bij aankoop van deze Zeiss verrekijker. Voeg de Zeiss Cleaning Kit toe aan uw winkelwagen om de promotie te claimen.

Met de Victory® SF van ZEISS kunt u de spannendste jachtmomenten ervaren zoals nooit tevoren. De optische perfectie, het ongeëvenaarde gezichtsveld, de revolutionaire ergonomie en het ultralichte ontwerp maken dit model tot de beste allround verrekijker die ZEISS ooit heeft gemaakt. Ervaar de ZEISS Victory SF als de meest veelzijdige premium verrekijker in de 170-jarige geschiedenis van het bedrijf.

8x42 betekent maximaal overzicht en fascinerende beelden met een hoog contrast. Met een gezichtsveld van 148 m/1.000m levert de 8x42 het grootst mogelijke overzicht en blijft niets verborgen. Bij een vergrotingsfactor van 8x maakt de verrekijker lange observaties mogelijk met ongeëvenaarde, stabiele beelden. Het unieke brede gezichtsveld en de revolutionaire erogonomie maken deze verrekijker tot een perfecte compagnon op het moment dat een snel overzicht op oneffen terrein essentieel is.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 5 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering