Actie
€ 45,00incl. BTW (21.00%)

Urth Leica M39 - Sony E Adapter

Merk: Urth
Combineer een Leica M39 vatting met een Sony E-vatting. Experimenteer met nieuwe lenscombinaties en koppel elke Leica M39 vatting met je Sony E-vatting camera.
 
De M39-E lensvattingadapter is handmatig, dus de meeste automatische functies - diafragma, autofocus, AE-meting en beeldstabilisatie - moeten handmatig worden ingesteld. Belichtingsinstellingen moeten ook handmatig worden ingesteld.
 
Positieve impact
Urth heeft als het doel om een blijvende positieve impact op te planeet te hebben. Door bewust producten te ontwerpen die mensen helpen de natuur in te gaan en voor elk product 5 bomen te planten. De missie van Urth is om tegen 2032 1 miljard bomen te planten.
 
Bewust ontwerp
Er wordt voortdurend gezocht naar manieren om de negatieve impact op de planeet waar we van houden te minimaliseren. Als er nieuwe producten worden gemaakt wordt er gezocht naar materialen met een lage impact en worden de ontwerpen verfijnt om verspilling te minimaliseren. Alle verpakkingen zijn opnieuw ontworpen om alle plastic te verwijderen, gerecycleerde materialen te gebruiken en ervoor te zorgen dat ze ook recyclebaar zijn.
  • Slim ontwerp, duurzame materialen gegarandeerd voor het leven.
  • Ontworpen voor een veilige en goede pasvorm
  • Handmatige scherpstelling tot aan oneindig.
  • Heeft een anti-reflectie matzwarte afwerking.
  • Levenslange garantie
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties