Actie
€ 2.539,00incl. BTW (21.00%)

Canon EF 16-35/2.8 L III USM

Merk: Canon

Het Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM objectief is een objectief met een klassieke brede zoom en is de favoriet van velen. De nieuwe groothoeklens uit de L-serie versie biedt geweldige scherpte over het gehele zoombereik en levert ultrahoge prestaties.

Dubbelzijdige lenzen van gegoten glas (GMo) met grote diameter en Ultra-Low Dispersion zorgen voor zo min mogelijk beeldvervorming en minder chromatische aberratie. Daarnaast gaan Advanced Air Sphere Coating en SubWavelength Coating reflecties en overstraling tegen, zodat je ook bij slecht licht kunt vertrouwen op een perfect resultaat.

De robuuste, duurzame en weerbestendige constructie van de EF 16-35mm f/2.8L III USM is bestand tegen de zware omstandigheden van professioneel gebruik.

De EF 16-35mm f/2.8L III USM heeft een ringvormige USM-motor en een hoogwaardige processor, waardoor het scherpstellen merkbaar sneller gaat.

In tegenstelling tot de EF 16-35mm f/2.8L II USM met een diafragma met 7 lamellen, heeft de EF 16-35mm f/2.8L III USM een rond diafragma met 9 lamellen, waardoor je een prachtig zachte achtergrondfocus krijgt.

 

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties