Actie
€ 2.339,00incl. BTW (21.00%)

Canon EF 35mm/F1.4 L II USM

Merk: Canon

De klassieke 35 mm-brandpuntsafstand maakt dit objectief geliefd onder documentairefotografen omdat hiermee een onderwerp in zijn omgeving kan worden vastgelegd zonder het perspectief te vervormen.

Het grootste diafragma van f/1.4 laat in twee stops meer licht door dan een f/2.8 zoomobjectief, waardoor dit het ideale objectief is voor fotografie uit de hand bij weinig licht.

De ringvormige USM-autofocus zorgt voor een snelle, nauwkeurige en vrijwel geruisloze scherpstelling zodat je zonder de scène te verstoren je werk kunt doen.
Dankzij continu handmatig scherpstellen kan de scherpstelling worden aangepast zonder de scherpstelmodus te hoeven wijzigen en kun je gewoon door de camera blijven kijken.
Door met grote diafragma's te fotograferen kunnen fotografen scherptediepte beperken. Het creëren van zulke korte-scherpstellingseffecten is een manier om een onderwerp te isoleren van de achtergrond en is vooral effectief in combinatie met de grote beeldhoek van het objectief.
Het diafragma van het objectief bestaat uit negen lamellen waardoor onscherpe gebieden vloeiend en natuurlijk worden weergegeven.

 

Kenmerken;

 

- Vaste lichtsterkte 1.4
- Cirkelvormig diafragma met negen lamellen
- Snelle en stille autofocus
- Korste scherpstelafstand van 28 centimeter
- Twee asferische en één ultralage-dispersie lenselement
- Stof- en spatwaterdicht

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties