Actie
€ 139,00incl. BTW (21.00%)

Canon EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM Bulk

Merk: Canon

Canon EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM Bulk

De Canon EF-S 18-55mm IS STM is een betaalbaar standaardzoomobjectief dat geschikt is voor verschillende onderwerpen. Geniet van vloeiend en bijna geruisloos scherpstellen tijdens filmopnamen met STM-technologie en Movie Servo AF. Een vier-stops Image Stabilizer vermindert daarbij bewegingsonscherpte. Dit is het ideale objectief voor beginners die willen kennismaken met spiegelreflex-fotografie.

Kenmerken:

  • Lensconstructie: 13 elementen in 11 groepen
  • Aantal diafragmalalemellen: 7
  • Kortste scherpstelafstand: 0,25 m
  • Filterdiameter: 58 mm 
  • Compact, licht ontwerp
  • Vier-stops Optical Image Stabilizer
  • Scherpstellen tijdens filmopnamen met de STM motor 


Geweldige beeldkwaliteit, ongeacht het onderwerp
Een Super Spectra-coating vermindert overstraling en verbetert scherpte en een diafragma met zeven lamellen zorgt voor een vloeiende en natuurlijke weergave van onscherpe gebieden.

Soepele, stille scherpstelling bij het maken van movies
Dankzij STM-technologie kan je vloeiend en bijna geruisloos scherpstellen voor optimale geluidskwaliteit en soepele en accurate aanpassingen maken tijdens filmopnamen.

Ontworpen voor geweldige fotografie
Volg kleine objecten dankzij de kortste scherpstelafstand van 0,25 m. Een niet-roterend element aan de voorkant vereenvoudigt het gebruik van filters en dankzij een handmatige scherpstelring kan je op ieder moment handmatig scherpstellen.

Verbeterde beeldscherpte met vier-stops Image Stabilizer
Optical Image Stabilizer vermindert bewegingsonscherpte en maakt fotografie uit de hand en bij weinig licht zonder flitser mogelijk. Je kunt sluitertijden gebruiken tot wel vier stops langer dan normaal, zonder dat er bewegingsonscherpte optreedt.

Een ideale eerste stap in de wereld van spiegelreflex-fotografie
Fotografeer verschillende onderwerpen, van landschappen en portretten tot actiebeelden, met een veelzijdig 18-55 mm zoombereik. De lichte constructie maakt het objectief ideaal voor dagelijks gebruik.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties