Actie
€ 2.739,00incl. BTW (21.00%)

Canon RF 10-20mm f/4.0 L IS STM

Merk: Canon

De RF 10-20mm F4L IS STM is de breedste AF-zoomlens die ooit is gemaakt voor een full-frame camera, met een enorme beeldhoek van maximaal 130˚, waarmee je 16% meer in beeld kunt brengen dan met een 12mm-lens. Leg weidse perspectieven van dichtbij vast en laat objecten op de voorgrond waarde toevoegen als je landschappen fotografeert. Groothoekbrandpuntsafstanden versterken de afstand tussen objecten, waardoor foto's en video's diepte krijgen. De RF 10-20mm F4L IS STM tilt dit naar een hoger niveau - kom dichterbij en maak ultragroothoekopnamen voor een dramatisch ander beeld van de wereld.

Dankzij de geavanceerde aard van de RF-lensvatting kon Canon de meest draagbare AF-ultragroothoeklens ooit ontwerpen, zonder in te leveren op kwaliteit of prestaties. Met een gewicht van slechts 570 g is hij 610 g lichter dan de Canon EF 11-24mm f4L USM-lens, maar hij heeft desondanks een grotere beeldhoek en een optische Image Stabilizer.

Ultragroothoeklenzen hebben veel voordelen, maar een veelvoorkomend probleem is dat beeldstabilisatie in de uiterste hoeken van het frame moeilijk te bereiken is zonder vertekening. Hierdoor kan het lijken dat de hoeken van het frame in de video trillen en onscherp zijn in stilbeelden. De Peripheral Coordinated Control IS is ontworpen om vertekening te verminderen door een nieuw algoritme te gebruiken dat beweging detecteert en de optische beeldstabilisatie van de lens maximaliseert om vertekening te compenseren.

Deze lens biedt een ongelooflijke helderheid en weinig vertekening, zodat rechte lijnen recht blijven, zelfs aan de randen van het beeld. Een geavanceerde optische formule die gebruikmaakt van asferische elementen van gegoten glas, UD- en Super UD-glas, en geavanceerde optische coatings zorgen voor uitstekende scherpte. 

Geoptimaliseerde STM-autofocus levert professionele prestaties voor snelle, nauwkeurige en vrijwel geruisloze scherpstelling. Filmmakers zullen weg zijn van de soepele scherpstelling bij het maken van video's. Zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden levert de RF 10-20mm F4L IS STM geweldige prestaties. Met de weerbestendige L-serie-constructie voldoet deze lens aan de eisen van professionals en gaat hij jarenlang mee.

In de doos:

  • RF 10-20mm F4L IS STM
  • LENSSTOFKAP RF
  • LENSDOP 10-20
  • LENSTAS LP1219
  • Gebruikershandleiding (EUR)
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties