Actie
€ 359,00incl. BTW (21.00%)

Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

Merk: Canon

Leg momenten in het dagelijks leven vast met een lens waarmee je verzekerd bent van geweldige foto's en video's. Dankzij het nuttige zoombereik en de nauwkeurige scherpstelling is deze APS-C-lens voor de EOS R-serie ideaal voor alledaagse situaties. De 4-stops Optical Image Stabilizer is compact, licht en stil en biedt extra veelzijdigheid om onscherpte door camerabewegingen te voorkomen, zelfs bij weinig licht.

Leg het leven in al zijn glorie vast met een compacte APS-C-zoomlens voor de EOS R-serie, met een zoombereik van 29-72 mm (35mm-equivalent). Deze lens is ideaal voor op reis, met het gezin of zelfs voor vloggen en kan gemakkelijk worden opgeborgen in je cameratas. Dankzij 4-stops beeldstabilisatie hoef je geen flitser meer te gebruiken. Voor scherpe en stabiele opnamen biedt deze lens nog meer compensatie bij gebruik met compatibele camera's.

Een STM-motor maakt soepel, stil en nauwkeurig scherpstellen mogelijk, terwijl een cirkelvormig diafragma van f/4.5-6.3 met zeven lamellen perfect is voor het maken van artistieke, onscherpe hooglichten of 'bokeh'. Kies voor handmatig en kom dichterbij met een hogere vergroting in de MF-modus. Het is de perfecte oplossing voor het vastleggen van onderwerpen met prachtige details en dankzij een vergroting van 0,25x kun je dichterbij komen, tot op slechts 15 cm van het onderwerp.

Het gecombineerde gewicht van de RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM en een EOS R APS-C-systeemcamera levert een aanzienlijke gewichtsbesparing op vergeleken met een vergelijkbare spiegelreflexcamera. Dit lagere gewicht betekent dat je ze langer kunt gebruiken en nooit een moment hoeft te missen.

  • Brandpuntsafstand van 18-45 mm (29-72 mm, 35mm-equivalent)
  • 4-stops Image Stabilizer
  • Diafragma met 7 lamellen
  • Scherpstel-/bedieningsring
  • STM-motor
  • Ontworpen voor APS-C EOS R- camera's
  • RF-S-lens compatibel met RF-vatting
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties