Actie
€ 999,00incl. BTW (21.00%)

Fujifilm XF90mm F2 R LM WR

Merk: Fujifilm

Ultrascherp, spatwaterdicht en ideaal voor portret en sportfotografie. Het nieuwe FUJINON XF90mm R LM WR objectief is een lichtsterk tele objectief voor spiegelloze systeemcamera’s uit de X-serie. Met een vast brandpunt van 137mm (Equivalent tot kleinbeeld) en een lichtsterkte van F2.0 is dit objectief uitermate geschikt voor portret en sportfotografie. Het FUJINON XF90mm objectief levert ultrascherpe beelden met een prachtig “Bokeh”, ook bij maximale diafragma opening.  

De optische constructie, die bestaat uit elf elementen in acht groepen ( inclusief drie ED glas elementen,  vermindert chromatische aberratie. Door het Diafragma met zeven afgeronde bladen, die een prachtig ronde opening vormen in nagenoeg elke stand, ontstaat een prachtige onscherpte (Bokeh) en een natuurgetrouw 3D effect, perfect voor portretfotografen.
Ondanks zijn lichtsterkte en zijn tele bereik van 137mm ( equivalent KB) heeft FUJINON het objectief zowel compact alsook zeer licht (540gr) weten te houden. Met een minimale focusafstand van 60cm zijn de toepassingen voor dit objectief zeer uitgebreid.
 
Quad Linear Motor Systeem voor Ultra High Speed Autofocus:
Een compleet nieuw ontwikkelde Quad-Linear –Motor systeem zorgt voor een super snel en zeer nauwkeurige autofocus (0,14sec).  Een linear-motor is snel, stil en zeer nauwkeurig. Voor hoge snelheid zijn 4 magneten toegepast. Dit  XF90mm objectief is door zijn high-speed autofocus uitermate geschikt voor sportfotografen die snelle objecten fotograferen, maar ook voor portret fotografen die snel op veranderende gezichtsuitdrukkingen willen reageren.
 
 
Het XF90mm F2.0 R LM WR objectief is bovendien op zeven punten afgedicht en daardoor zowel bestand tegen regenwater, alsook tegen stof of temperaturen tot -10 graden Celsius.
 
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties