Actie
€ 1.399,00incl. BTW (21.00%)

Fujifilm XF50mm F1.0 R WR

Merk: Fujifilm

Een prachtig en zéér lichtsterk objectief voor de FUJIFILM X-Serie camera’s dat in veel opzichten zeer bijzonder is.

Een ongelooflijk geringe scherptediepte
De XF50mmF1.0 R WR beschikt over 12 lenselementen die geplaatst zijn in negen groepen, waaronder één asferisch lenselement en twee ED lenselementen. Hierdoor kan sferische aberratie worden onderdrukt. Wanneer dit objectief wordt gebruikt met zijn grootste diafragma van ƒ1.0, kan de XF50mmF1.0 R WR beelden produceren met een zeer geringe scherptediepte. De diafragmabladen zijn zeer zorgvuldig afgerond, waardoor er een mooi en professioneel ogende bokeh ontstaat.

’s Werelds eerste ƒ1.0 objectief met autofocus voor een systeemcamera
De XF50mmF1.0 R WR is het eerste ƒ1.0 objectief voor een systeemcamera dat beschikt over autofocus. Dankzij dit grote diafragma kan de sensor in de camera meer licht vangen dan enig ander XF objectief. Hierdoor is het zelfs mogelijk om opnames te maken bij een lichtwaarde van -7Ev.

Duurzaam en robuust
Omdat dat de XF50mmF1.0 R WR een ‘snel’ objectief is met een groot diafragma van ƒ1.0 kan het in vrijwel iedere fotografische situatie worden ingezet. Het objectief heeft een afmeting van 103,5mm (lengte) en weegt zo’n 845 gram. Het spreekt voor zich dat dit objectief regen- en stofbestendig is gemaakt. Zo is dit objectief op 11 plaatsen afgedicht om vocht en stof tegen te houden. Het objectief kan worden gebruikt – in combinatie met een weerbestendige camera – tot een temperatuur van tot maar liefst -10o Celsius. Hierdoor kan dit objectief worden gebruikt onder de moeilijkste omstandigheden.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering