Actie
€ 999,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Fujifilm XF18-120mm F4 LM PZ WR

Merk: Fujifilm

Een nieuw powerzoom objectief binnen de XF-lijn van objectieven voor de FUJIFILM X Serie en met een grootste diafragma van F4.0 over de gehele zoomrange van 18 tot 120 millimeter (overeenkomstig een beeldhoek van 27mm tot 183mm in vergelijk met een 35mm filmformaat camera). Met een zoomratio van maar liefst 6.7x is dit een zéér handig en bovenal compact objectief, dat is opgewassen om een groot scala aan fotografische situaties te verslaan. Ideaal voor fotografie en video.

Dit objectief is veelzijdig inzetbaar. Want dankzij het groot aantal brandpuntsafstanden dat het beslaat kan het ingezet worden voor het fotograferen van weidse landschappen (groothoek) en tegelijkertijd kunnen er de meest prachtige portretten mee worden gemaakt (tele). Bovendien is dit objectief uitermate geschikt voor het maken van hoogwaardige video-opnames. Dit is mogelijk dankzij de kennis die FUJIFILM in de afgelopen decennia heeft opgedaan met het vervaardigen van objectieven die gebruikt worden bij het maken van TV- en filmproducties. Dit specifieke objectief is dan ook multifunctioneel toepasbaar, 
voor zowel fotografie, als ook voor het maken van video opnames.

De FUJINON XF18-120mmF4 LM PZ WR is dankzij de vergrotingsfactor van 0.2x ook in staat om onderwerpen van dichtbij scherp weer te geven. Zo kunnen er eenvoudig close-up opnames mee gemaakt worden. Wanneer het objectief volledig open op een diafragma van F4.0 wordt gebruikt in de tele-stand kunnen er bovendien de mooiste portretten mee worden gemaakt en waarbij de achtergrond mooi romig en zacht oogt. Ditzelfde gaat ook op voor close-up opnames van bloemen of andere planten, omdat het objectief ook van dichtbij nog steeds goed kan scherpstellen op een object.   

De XF18-120mmF4 LM PZ WR is bijzonder goed bruikbaar als video objectief omdat er slechts zeer beperkt sprake is van focusbreathing. Daardoor kunnen gebruikers van dit objectief met een gerust hart in- en uitzoomen wanneer er is scherp gesteld op een bepaald onderwerp. Daarmee kan men dus berusten op uitstekende resultaten tijdens het maken van videoproducties. Als toevoeging op de traditionele zoom- en scherpstelring heeft dit objectief nog een bijzonder kenmerk. Het beschikt namelijk over specifieke video-opties zoals een variabele zoom / focus control ring en een ‘zoom’ knop waarmee de camera automatisch kan in- of uitzoomen. Deze specifieke videomogelijkheden zijn alleen mogelijk dankzij de expertise van FUJINON. Een merk dat al jaren bekend staat als leverancier van premium objectieven voor de TV- en filmindustrie.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering